Merhabalar,
Sanıyorum mesleği tarım ve hayvancılık olanların dışında birçok üyesi olan bir foruma katıldım. Yani bu işin profesyuoneli değilim ama merak ediyorum ve öğrenip bir iş geliştirmek arzusundayım.
Makina Y.Müh.olarak arkamda yaklaşık 28 yılı bıraktım ve geldiğim bu aşamada, ülkemin düştüğü bu acınacak
durumunda tarımsal üretimin kaçınılmaz yarar sağlayacağını düşünür hale geldim.
11 yaşında oğlum ve eşimle birlikte İstanbul, Beykoz 'da oturuyorum ve halen makina imalatı yapan ve çeşitli makina aksamı ithalatı yapan bir firmanın yönetiisiyim.
Bir ucundan tarımsal bir faaliyete geçmek ve belki gelecekteki 5 yıl plan içinde birşeyler ortaya koymak gerektiğine inanıyorum. Bu benim için 2. bir meslek ve uğraş alanı olmalı diye düşünüyorum.
Motosikletle geziler yapmayı seviyor ve bu konuya zaman ayırmaya çalışıyorum. Birçok tamirat ve teknik montaj konularını becerdiğimi ve sonuçlandırdıktan sonra da karşısına geçip keyifle anlatmayı severim.
Herkese merhabalar
diyerek, konuyla ilgili yapabileceğim cahillikler için şimdiden
kusura bakmamanızı rica ederim.
caksüt
Sanıyorum mesleği tarım ve hayvancılık olanların dışında birçok üyesi olan bir foruma katıldım. Yani bu işin profesyuoneli değilim ama merak ediyorum ve öğrenip bir iş geliştirmek arzusundayım.
Makina Y.Müh.olarak arkamda yaklaşık 28 yılı bıraktım ve geldiğim bu aşamada, ülkemin düştüğü bu acınacak
durumunda tarımsal üretimin kaçınılmaz yarar sağlayacağını düşünür hale geldim.11 yaşında oğlum ve eşimle birlikte İstanbul, Beykoz 'da oturuyorum ve halen makina imalatı yapan ve çeşitli makina aksamı ithalatı yapan bir firmanın yönetiisiyim.
Bir ucundan tarımsal bir faaliyete geçmek ve belki gelecekteki 5 yıl plan içinde birşeyler ortaya koymak gerektiğine inanıyorum. Bu benim için 2. bir meslek ve uğraş alanı olmalı diye düşünüyorum.
Motosikletle geziler yapmayı seviyor ve bu konuya zaman ayırmaya çalışıyorum. Birçok tamirat ve teknik montaj konularını becerdiğimi ve sonuçlandırdıktan sonra da karşısına geçip keyifle anlatmayı severim.
Herkese merhabalar
diyerek, konuyla ilgili yapabileceğim cahillikler için şimdiden kusura bakmamanızı rica ederim.
caksüt

Comment