fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Genc cevizci aranizda (TANISMA)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Genc cevizci aranizda (TANISMA)

Merhaba arkadaslar ceviz bahcesi kurup hem bi mesgale hem de gelecege onemli bir yatirim yapalim dedik.Kafamda ceviz bahcesi kurmadan once sorulcak bir suru soru var umarim butun sorularin cevabini buradaki deneyimli cevizcilerden alabilirim

Cevap: Genc cevizci aranizda (TANISMA)

Merhaba Erkmenkurt,

Bende yeni üye oldum, benimde ilgi alanım Ceviz yetiştiriciliği, uzun zamandır elimden geldiğince internetten bilgi topluyorum, amacım 50-100 dönüm arası Ceviz bahçesi kurmak, bende de yığınla soru var tek tek cevaplarını arıyorum.

Bende Manisa ve çevresinde düşünüyorum yatırımı, ilk amacım araziyi kiralamak, fakat anladığım kadarıyla devletten arazi kiralamak hiçte kolay olmuyor, bakalım artık ileriki günler ne gösterecek

saygılarımla,

Comment

merhaba bende ceviz hakkında bilgi almak istiyorum aksaraydanım 10 dekar 8 e 8çekirdekten ceviz ektim 1 senelikler ne yapmam gerekiyor

Comment

Mutlaka aşılat

Comment

merhabalar ben ceviz fidanı üreticsiyim cevizle ilgili her konuda yardımcı olabilirim.ayrıca elimde her cins ceviz fidanı mevcuttur 0539 432 34 85

Comment

ceviz bahcesi kurma ceviz fidanı budama ve aşılama konusunda yardımcı olabilirim 0539 432 34 85

Comment

Bende yeni üye oldum, benimde ilgi alanım Ceviz yetiştiriciliği, uzun zamandır düşünüyorum saksıda cevizin kendısini diksem yetiştirebilirmiyim acaba diye düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Comment

Sn Cevizci:Cevizin çimlenmesi için belli bır soğuklamaya ihtiyacı vardır.Bunun yanında,saksıda çıksa bile ceviz saksı bitkisi değildir.gelişecek ve büyüyecektir ve mutlaka toprağa dikmeniz gerekecektir.Ayrıca;hiç bir ceviz kendini vermez ve mutlaka aşılatmanız gerekir.Sağlıcakla kalınız.

Comment

murat altındal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  merhaba bende ceviz hakkında bilgi almak istiyorum aksaraydanım 10 dekar 8 e 8çekirdekten ceviz ektim 1 senelikler ne yapmam gerekiyor

aşılaman gerekiyo

Comment

Öz kan bey kardeşim:Ehh..herkes gerçeği görmek, yada göstermek zorunda değil?.Veya herkes herşeyi bilmiyor,veya bana ne? nasılsa para benim değil.Bizim burada bir söz var"Yıkılan yaka nasılsa Mehmet ağanın".Haaa.. bana kalırsa ben kiralama işine karşıyım.Şimdi ben ekeceğim,dikeceğim imar edeceğim vede devlete geri vereceğim... Öyle yağma yok.

Comment

merhaba tabiatcı acaba ağustos ayında chadler pedro fernette fernor cinsi aşı kalemi temin edebileceğim birileri varmı bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.acaba beni kendi aşı kalemlerim yetersiz bana

Comment

Sn Göksel bey:bahsetdiğiniz çeşitdeki ceviz aşı kalemleri bende az,Sitemiz üyerinden Dere1974 'de Pedro ve Chandler olduğunu bir kaç kez yazmıştı.fernor ve Fernetde buralara bu yıl dikildi.Şayet kalem olursa sizle irtibata geçerim bende telefonunuz mevcut.Sağlıcakla kalınız.

Comment

sn.tabiatcı yinede teşekkür ederim.dere1974 ile görüştüm ondan mart ayında alacağım.bana daha çok ağustos sonunda yazım.

Comment

Muhterem :Ben pedro ve Chandler aşısı yapmıyorum.Zira burada puroblem çıkıyor.Nasip olursa,erken ilkbaharda yapacağım fernor,fernetde ve kendimce kaliteli bulduğum ve temin edebileceğim kadar kalem gönderebilirim herhalde.

Comment

sevgili tabiatcı telefon numaranızı bana gönderirmisniz

Comment

Working...
                              X