Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben Rifat

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Ben Rifat

Ben Rifat KELEÞ

Orman Mühendisiyim...On yýllýk devlet tecrübem var.. Büyükþehir Belediyesinin birçok kademesinde çalýþtým.. Halen Çevre Daire Baþkanlýðýnda Teknik Danýþmanlýk yapmaktayým.. Evliyim bir çocuðum var.. ileri düzeyde ingilizce, Az Almanca ve Arapça biliyorum..

Site ile, forumla ya da meslekle ilgili herhangi bir sorunuz var ise sormaktan lütfen çekinmeyin..

Saygýlarýmla..
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: Ben Rifat

selam rýfat bey,lale soðaný þimdi þu sýralar neede bulabilirim.bulundugum yer,denizlinin çameli ilçesi.
    rakýmý 1600m.
    diksem yetiþmezmi bahara...
    sygýlarýmla...

Comment

mrb ben elif peyzaj uygulama ve süs bitkileri bölümü 1. sýnýf öðrencisiyim.benim bazý sorularým olucak.alanýmda kendimi geliþtirmek istiyorum bunun için organik tarým,HASEP gbi eðitim sewrtifikalarý almayý düþünüyrom bunlar dýþýnda kendimi nasýl geliþtirebilirim.

Comment

agrýculturalyusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        selam rýfat bey,lale soðaný þimdi þu sýralar neede bulabilirim.bulundugum yer,denizlinin çameli ilçesi.
        rakýmý 1600m.
        diksem yetiþmezmi bahara...
        sygýlarýmla...
        Denizli'den nerden temin edebilirsiniz bilemem ama Ýstanbul'da olsaydýnýz Aðaç A.Þ. derdim. Ancak þu an lale soðanlarý için vejetasyon baþlamýþtýr. Dikim yapýlsa da geç kalmýþ bir dikim olacaktýr. Daha hassas davranýlmalýdýr.

Comment

eliftaskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          mrb ben elif peyzaj uygulama ve süs bitkileri bölümü 1. sýnýf öðrencisiyim.benim bazý sorularým olucak.alanýmda kendimi geliþtirmek istiyorum bunun için organik tarým,HASEP gbi eðitim sewrtifikalarý almayý düþünüyrom bunlar dýþýnda kendimi nasýl geliþtirebilirim.
          Bana göre önce hedefinizi net olarak koymanýz gerekli... Yani üretici mi, tasarýmcý mý yoksa aplikasyoncu mu olacaksýnýz? Bu net olmalý... Bundan sonrasý kolay... Ama hepsinin ortak paydasý doðru ve yeterli bilgi, mühendislik nosyonu, teknik altyapý (caD, caM yazýlýmlarý, ölçme bilgisi vs.) ve tüm teknolojik-bilimsel yeniliklere açýk olmaktýr...

Gerisi zaten gelecektir.

Comment

Rifat bey;
            Sizi aramýzda görmek beni memnun etti. Yararlý olacaðýnýzdan eminim.
            Bir hastahanenin parkýndaki iðne yapraklý çam ve köknar yapraklarýný yeyen týrtýl tesbit edip deltametrinle öldürdük, ama yapraklarda kapsul þeklinde pup lar duruyor. Bu zararlýnýn ismi ve doðru mücadelesi hakkýnda sizden bilgi rica ediyor selamlarýmý yolluyorum.

Comment

Merhaba Rýfat bey ben topraksýz örtülü tarým yapmak istiyorum.Hangi bölgede hangi ürünlerin bu sistemle üretilmesi, yatýrým karlýlýðý açýsýndan daha menfi olacaðý konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim;Saygýlarýmý sunarým.

Comment

Working...
              X