fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben Rifat

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ben Rifat

Ben Rifat KELEŞ

Orman Mühendisiyim...On yıllık devlet tecrübem var.. Büyükşehir Belediyesinin birçok kademesinde çalıştım.. Halen Çevre Daire Başkanlığında Teknik Danışmanlık yapmaktayım.. Evliyim bir çocuğum var.. ileri düzeyde ingilizce, Az Almanca ve Arapça biliyorum..

Site ile, forumla ya da meslekle ilgili herhangi bir sorunuz var ise sormaktan lütfen çekinmeyin..

Saygılarımla..

Cevap: Ben Rifat

selam rıfat bey,lale soğanı şimdi şu sıralar neede bulabilirim.bulundugum yer,denizlinin çameli ilçesi.
    rakımı 1600m.
    diksem yetişmezmi bahara...
    sygılarımla...

Comment

mrb ben elif peyzaj uygulama ve süs bitkileri bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.benim bazı sorularım olucak.alanımda kendimi geliştirmek istiyorum bunun için organik tarım,HASEP gbi eğitim sewrtifikaları almayı düşünüyrom bunlar dışında kendimi nasıl geliştirebilirim.

Comment

agrıculturalyusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        selam rıfat bey,lale soğanı şimdi şu sıralar neede bulabilirim.bulundugum yer,denizlinin çameli ilçesi.
        rakımı 1600m.
        diksem yetişmezmi bahara...
        sygılarımla...
        Denizli'den nerden temin edebilirsiniz bilemem ama İstanbul'da olsaydınız Ağaç A.Ş. derdim. Ancak şu an lale soğanları için vejetasyon başlamıştır. Dikim yapılsa da geç kalmış bir dikim olacaktır. Daha hassas davranılmalıdır.

Comment

eliftaskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          mrb ben elif peyzaj uygulama ve süs bitkileri bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.benim bazı sorularım olucak.alanımda kendimi geliştirmek istiyorum bunun için organik tarım,HASEP gbi eğitim sewrtifikaları almayı düşünüyrom bunlar dışında kendimi nasıl geliştirebilirim.
          Bana göre önce hedefinizi net olarak koymanız gerekli... Yani üretici mi, tasarımcı mı yoksa aplikasyoncu mu olacaksınız? Bu net olmalı... Bundan sonrası kolay... Ama hepsinin ortak paydası doğru ve yeterli bilgi, mühendislik nosyonu, teknik altyapı (caD, caM yazılımları, ölçme bilgisi vs.) ve tüm teknolojik-bilimsel yeniliklere açık olmaktır...

Gerisi zaten gelecektir.

Comment

Rifat bey;
            Sizi aramızda görmek beni memnun etti. Yararlı olacağınızdan eminim.
            Bir hastahanenin parkındaki iğne yapraklı çam ve köknar yapraklarını yeyen tırtıl tesbit edip deltametrinle öldürdük, ama yapraklarda kapsul şeklinde pup lar duruyor. Bu zararlının ismi ve doğru mücadelesi hakkında sizden bilgi rica ediyor selamlarımı yolluyorum.

Comment

Merhaba Rıfat bey ben topraksız örtülü tarım yapmak istiyorum.Hangi bölgede hangi ürünlerin bu sistemle üretilmesi, yatırım karlılığı açısından daha menfi olacağı konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim;Saygılarımı sunarım.

Comment

Working...
              X