fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben basak

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: ben basak

selam bahcesel üyesi olmaktan mutluyum tüm arkadaşlara selamlae ve böyle bir sitenin yapımında emeği geçen arkadaşlara tşk ederim iyi günler

Comment

sayın akelma sitemize hoşgeldiniz. Kendinizden bahsedermisiniz? üye olur olmaz buraya mesaj yazmanızda ayrı bir özelliğiniz galiba. Paylaşıma katkılarınızı bekliyoruz.

Comment

merhaba.ben yorgunsavaşçı.yarışmaya Ordu bölgesinden katılıyorum.özel bir kurumda teknik eleman olarak çalışıyorum.toprağı, yeşili seven herkese selamlar.

Comment

Yorgun savaşçı arkadaşım hoşgeldiniz. Orduda tarım konusunda mı çalışıyorsunuz. Teknik eleman deyince farklı mesleklerinde teknik elemanları oluyor. Biraz daha kendinizden bahsedermisiniz. Ordu merkezde mi ikamet ediyorsunuz.

Comment

aramıza hoşgeldin başak ben de bu siteye yeni üye oldum umarım çok güzel bilgiler öğreniriz

Comment

Eskişehir'den ismetkenar
              1958 doğumluyum, memurum.
              Kafasında bir fikri olanlara, bir sorusu olanlara, bahcesel.com a gönül verenlere, emek verenlere selam olsun.
              Kudretnarı, devkabak, ginkobiloba, jojoba, kardelen, terslale vb. bitkilerin üretimini yapmaya çalışıyorum.
              Toprağın-tohumun-hayvanın korunarak, insan için kullanılmasından yanayım.
              Teşekkürleeeer.

Comment

merhaba ismetkenar, sitemize hoşgeldiniz. Mail mesajınızı aldım. İyi temennileriniz için teşekkür ederim. Zor bir yola girdik bunun farkındayız ancak en büyük kazancımız üyelerimizin sitemizi kullanmaları ve faydalandıklanı bize yazmaları. Bu bizim şevkimizi artırıyor.

Biz bu işe gönül verdik. Bu sizinde elinizde...

Saygılarımla...

Comment

merhabe ben mehmet yeni seracılık üretimine başlamaktayım
                  site çok iyi oldu bana yardımcı olursanız sevinirim

Comment

Merhaba Mehmet bey,

Sitemize hoşgeldiniz. Seracılık konusunda şanslısınız çünkü Sorularınızı direk olarak Sayın Prof. Dr. Atila GÜNAY cevaplandırmaktadır. UZMANSEL - BAHCESELFORUMSEL linkinde seracılık bölümüne her türlü sorununuzu yazabilirsiniz. İşte bu Bahcesel.com farkıdır.

Comment

merhaba, benim 10 dönüm bir arazim var.Organik tarımla uğraşmak istiyorum ne yapmam gerekiyor

Comment

merhaba ben sevil peyzaj mimarlığı 3.sınıfım

Comment

Doğaya, yeşile tutkun biri olarak aranızda olmak ayrıcalık.

1964 Giresun doğumluyum, halen Giresun'da yaşıyorum. Felsefe, dinler tarihi, mitoloji okumayı ve doğayı seviyorum.

Comment

Sayın iklimsiz
                            agaclar.net ten izlediğim kadarıyla ve bahçesel.com a da gelişinizle enerjinizin sürdürülebilirliğine hayranım.
                            bahçesel.com a hoş geldiniz.
                            bahçesel.com da sağlık ve huzur dolu günler geçirmenizi dilerim.

Comment

akelma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              merhaba, benim 10 dönüm bir arazim var.Organik tarımla uğraşmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
                              Sayın akelma.
                              Arazinizin organik tarım için olumsuz çevre şartlarına maruz kalıp kalmadığı, toprak yapısı ve önceki yıllarda arazide üretilen ürüne ve toprağa verilen kimyasallar konusunda bilgi vermediğiniz için olumlu bir cevap verilebilmesi mümkün olamaz.
                              Daha fazla bilgi verirseniz veya MSN de sesli konuşurken Google Earth ta koordinatları belirleyip söylersiniz, araziyi beraberce görüp, inceleriz.
                              Sertifikalandırma imkanınıza, düşündüğünüz ve üretilebilecek ürün konusunda karar vermenize yardımcı olunabilir.
                              Sorularınız, imkanlarınız,çözümler ve başarılı/başarısız çalışmalarınız da burada duyurulabilir.
                              Başarılı olmanız dileğiyle.
                              Hayırlı günleeeeer.

Comment

merhaba ben sempatik emekli bir teyzeyim doğanın yok oluşu beni cok korkutuyor ancak sizler gibi bilincli gencleri gördükce umutlanıyorum.Hepinize sevgi ve selamlar

Comment

Working...
                                X