fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben basak

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: ben basak

hoşgeldiniz burada hoş vakit geçireceğinize eminim

Comment

Sayın Saraç,evet Ordu merkezde ikamet ediyorum.Elektronik teknikeriyim.Fındık üreticisiyiz,gezgin arıcılık yapıyoruz(baba mesleği),bu yıl 12.000 adet mavi ladin tohumu ektim.sizlerle de tanışmama bu vesile oldu.çok faydalı bir site hazırlamışsınız,emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Comment

Merhaba ihtiyar delikanlı.Savaşcı yorgun olmaz.Savaşta yorulan şehit olur dikkat edin.Gezgin arıcıları iyi tanırım sıkıntılı ve zahmetli bir iş.Ama siz başarmışsınız sizi tebrik ederim.Bence siz yorgunsavaşcı değil ihtiyar delikanlısınız.

Comment

hepiniz hoş geldiniz...siteye böyle değerli insanlar gelince çok mutlu oluyorum yav...

Comment

slm bn harran üniversitesi ziraat müh.2.snıf ögrencisiyim.bölümümden çk memnunum isteyerek bu bölümü seçtim.çiçekleri dogayı böcekleri çk seviyorum.işimide severek ypacagıma inanıyorum.tşk.ederim.

Comment

BEN EGE ÜNİ. ZİRAAT MÜH.1. SINIF ÖĞRENCİYİM.BÖYLE BİR FAYDALI VE ZENGİN İÇERİKLİ BİR SİTEYİ OLUŞTURMAKTA EMEĞİ GEÇEN HERKESİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORU. BÜTÜN ARKADAŞLARIMI DOĞA İÇİN ZİRAAT İÇİN BİRLİK VE BERABER OLMAYA ÇAĞIRIYORUM.
              SAYGILARIMLA..

Comment

Working...
              X