fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dış Mekan Aydınlatma Tasarımı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Dış Mekan Aydınlatma Tasarımı

Selamlar...bıraz Acayıp Olacak Ama Ben Tez Konum Ile Ilgili Bi Konu Başlatmak Istiyorum Umarım Bu Sohbete Katılırsınız...hepinize Ii Sohbetler..

Cevap: Dış Mekan Aydınlatma Tasarımı

tabiki katılırız bende okulda koca final kitabımı aydınlatma üzerine yapmıştım...

Comment

hemen cevap gelmesı suprız gıbı bısey oldu...ilgi bulurum diye düsünmüştüm ...sanırım sorumun cevabını bıraz almıs gıbı oldum... neyse...kıtabınız da ne gibi konular var...

Comment

kitabım okulda maalesef hocamız vermedi ama birkaç sene sonra almayı düşünüyorum. İçeriği aydınlatma çeşitleri daha doğrusu dış mekan aydınlatması üzerine aranan herşey var kitabımda. söylemesi ayıp 95 almıştım...

Comment

selamlar.Dış meken Aydınlatmada tasarım öncesi yapılması gerekenleri fikir cimlastiği olarak algılaman gerekiyor.Mekanda öncelik işlevsellik ön plana çıkar.Yalnız düşünülen veya uygulama alanının fizki yapısı dikkate alınmalıdır. aydınlatılması söz konusu olduğunda ileride oluşacak olumsuzluğun önüne gecme adına birkaç altarnatif düşünüldüğünde sürdürülebilir yaşam şartlarını beraberinde or5taya koymalıdır.

Comment

yapma ya ...ama 95 abayagı ıyıymıs peki neden 100 vermemısler onu sorardım ben senın yerınde olsaydım...neyse peki ben bu kıtabı nasıl edınebılırım...word dosyası seklınde felan mı sunudnuz hocanıza ya da pdf...aklıma geldı de ujnıversıtesının sıtesınde var mıdır?

Comment

sahra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              selamlar.Dış meken Aydınlatmada tasarım öncesi yapılması gerekenleri fikir cimlastiği olarak algılaman gerekiyor.Mekanda öncelik işlevsellik ön plana çıkar.Yalnız düşünülen veya uygulama alanının fizki yapısı dikkate alınmalıdır. aydınlatılması söz konusu olduğunda ileride oluşacak olumsuzluğun önüne gecme adına birkaç altarnatif düşünüldüğünde sürdürülebilir yaşam şartlarını beraberinde or5taya koymalıdır.
              sürdürülebilir yasam sartları derken?

Comment

bir iş yapılırken devamlılığı olması gerekiyor.Bu hem ekonomik hemde ekolojik olmalı bu özelliklerin tümüdür.

Comment

evet sahra,, bu hiç aklıma gelmemisti.yanı tabi bisey harıcınde kaldıurım standartlarını arastırırken gunduz gunes enerjısını toplayana gece de bu enerjıyı ısık enerjısıne cevbırıp aydınlatma da kullanılan bı dısında.PEKI BU KONUDA DAHA DETAYLI NASIL BILGI ALABILIRIM

Comment

Bu konuda bilğisayar mühendisliğinde okuyan bir tanıdıgım var 3 .sınıfda. Süper bir projesi ve tasarımı var bu konuda.Gündüz güneş enerjisinin depolanıp değişik alanda kullanılması için.Hollandalılar işin peşinde.Şu an burada simensle anlaşmak üzere yakında duyulur.

Comment

sitede duyurusunu bekleyeceğim...

Comment

arkadaşlar dış mekan aydınlatması hususunda elinde belge ve bilgisi olan paylaşsın

Comment

güneş enerji sistemleri üzerine okuldan arkadaşımla birlikte çalışma üzerineyim bu konuda ekonomik olduğu kadar ekolojik özelliklere sahip birkaç gün sonra bahçesel comde konsept olarak sunacağım.

Comment

akcabey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            arkadaşlar dış mekan aydınlatması hususunda elinde belge ve bilgisi olan paylaşsın
                            Akcabey senin bu konuda çalışman vardı. Neden yazmıyorsun? hatta sitede bile var.

Comment

o da güzelmiş...kim bu tasarımcı arkadasımız...

Comment

Working...
                              X