Selamlar...bıraz Acayıp Olacak Ama Ben Tez Konum Ile Ilgili Bi Konu Başlatmak Istiyorum Umarım Bu Sohbete Katılırsınız...hepinize Ii Sohbetler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dış Mekan Aydınlatma Tasarımı
Collapse
X
-
Cevap: Dış Mekan Aydınlatma Tasarımı
selamlar.Dış meken Aydınlatmada tasarım öncesi yapılması gerekenleri fikir cimlastiği olarak algılaman gerekiyor.Mekanda öncelik işlevsellik ön plana çıkar.Yalnız düşünülen veya uygulama alanının fizki yapısı dikkate alınmalıdır. aydınlatılması söz konusu olduğunda ileride oluşacak olumsuzluğun önüne gecme adına birkaç altarnatif düşünüldüğünde sürdürülebilir yaşam şartlarını beraberinde or5taya koymalıdır.
Comment
-
yapma ya ...ama 95 abayagı ıyıymıs peki neden 100 vermemısler onu sorardım ben senın yerınde olsaydım...neyse peki ben bu kıtabı nasıl edınebılırım...word dosyası seklınde felan mı sunudnuz hocanıza ya da pdf...aklıma geldı de ujnıversıtesının sıtesınde var mıdır?
Comment
-
sürdürülebilir yasam sartları derken?sahra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar.Dış meken Aydınlatmada tasarım öncesi yapılması gerekenleri fikir cimlastiği olarak algılaman gerekiyor.Mekanda öncelik işlevsellik ön plana çıkar.Yalnız düşünülen veya uygulama alanının fizki yapısı dikkate alınmalıdır. aydınlatılması söz konusu olduğunda ileride oluşacak olumsuzluğun önüne gecme adına birkaç altarnatif düşünüldüğünde sürdürülebilir yaşam şartlarını beraberinde or5taya koymalıdır.
Comment
-
evet sahra,, bu hiç aklıma gelmemisti.yanı tabi bisey harıcınde kaldıurım standartlarını arastırırken gunduz gunes enerjısını toplayana gece de bu enerjıyı ısık enerjısıne cevbırıp aydınlatma da kullanılan bı dısında.PEKI BU KONUDA DAHA DETAYLI NASIL BILGI ALABILIRIM
Comment
-
Bu konuda bilğisayar mühendisliğinde okuyan bir tanıdıgım var 3 .sınıfda. Süper bir projesi ve tasarımı var bu konuda.Gündüz güneş enerjisinin depolanıp değişik alanda kullanılması için.Hollandalılar işin peşinde.Şu an burada simensle anlaşmak üzere yakında duyulur.
Comment
-
Akcabey senin bu konuda çalışman vardı. Neden yazmıyorsun? hatta sitede bile var.akcabey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar dış mekan aydınlatması hususunda elinde belge ve bilgisi olan paylaşsın
Comment

Comment