Merhaba ben Mustafa.Bir kamu sağlık kuruluşunda idareciyim.Ankarada Küçük bir bahçem var ve bütün vaktimi alıyor.Kesinlikle şikayetçi değilim aksine bahçeyle uğraşmaktan çok keyif alıyorum.aslında itiraf edeyim galiba ben bahçeme aşığım (karım duymasın ev işlerinde kendisine yardım etmediğim için bu aralar pek dertli.)
9-1o tane ağacım ve bolca da çiçeğim var ama deveci armudum bu aralar yaprakları sarı gibi açık yeşil renkte oldu ve hiç meyve tutmadı.(aslında çiçek bile açmadı.)seracıya sordum demir eksikliği dedi.Sizin görüşünüz nedir demir vermeyi düşünüyorum.inşallah yanlış yapmam.Bir de hain manolyam üç yıldır dikeli boyu 2 mt.geçti ama çiçek açmıyor ne yapmalıyım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
9-1o tane ağacım ve bolca da çiçeğim var ama deveci armudum bu aralar yaprakları sarı gibi açık yeşil renkte oldu ve hiç meyve tutmadı.(aslında çiçek bile açmadı.)seracıya sordum demir eksikliği dedi.Sizin görüşünüz nedir demir vermeyi düşünüyorum.inşallah yanlış yapmam.Bir de hain manolyam üç yıldır dikeli boyu 2 mt.geçti ama çiçek açmıyor ne yapmalıyım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Comment