fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En sevdiğiniz enstruman hangisidir, neden

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• En sevdiğiniz enstruman hangisidir, neden

En sevdiğiniz enstruman hangisidir, neden?

Ben mesela yan fülütü, harmonika yı ve akordeonu çok seviyorum. Çocukluğumdan beri onlarla eğlendim ve ağladım. Vazigeçilmezlerimdir

Cevap: En sevdiğiniz enstruman hangisidir, neden

Iki parmak rakinin uzerine eklenen dogal su sesi Dogal olan her turlu ses bir baska guzeldir.Yada sapir supur karpuz yiyen bir çocugun oldugunca dogal çikardigi ses.

Comment

sanırım kimse müzik sevmiyor. on kişi tıklasmış ama tık yok
      bunu bi oyun olarak görün ve sadece gülümseyin o kadar basit. Hayat zaten yeterince ciddi değilmi zaten

Comment

Aslinda isin gercegi cogunluk ilahi turu sevdiginden muzik sevenlerde cekiniyor.Bir nevi korku anladigim kadari ile iste sorunda burada.Aksi muzik seven o kadar çok insan varki sitede ama çekincede mevcut.Ama inet ettim yikacagim bu dusunceleri ve insanlar istedikleri gibi dusuncelerini saygi ve sevgi cercevesinde yazacaklar.Inadina mucadele vermek sarttir.

Comment

evet mesela biz seninle farklı düşünsek de sen gene de yazıyorsun ve şimdi de sevdiğin enstrumanı yazarsın.
          çekinecek bişey yokki
          ney de sever insanlar, bağlama da

Comment

Benim secdigim gitardir bayilirim gitara.Ama hiç vaktim olmadi ogrenmeye.Dinlemeye bayilirim huzur verir ve baska dunyalara dalarim gitarin sesinde.Kendimi hep en sonunda o agacin dibinde bulurum sessizce .Uzaklardaki çobanin turkusu ile baslayan ve biten canim gitarimda.

Comment

akordeon duyduğumda kendimden geçerim. halk danslarımız gelir aklıma
              gittiğimiz resitaller, yaptığımız gösteriler

çocukluğumu getirir bana

Comment

Bende mesela yan fülütü, harmonika yı ve akordeonu çok severim çocukluğum onlarla geçti ve koyun otlatırken vazgeçilmezimdi

Comment

Ya neden çekinecek millet.Herkez okumamış olabilr.Mesela bende en çok Tulumu dinler sever hatta biraz da çalıyorum.Geçen Rize Ardeşenden aldım. Tulum dinlerken kendimi daha hür ve doğal hissediyorum.

Comment

Site uyeleri içerisinde buyuk bir çekingenlik mevcuttur abi.Bu çekingenligin atilabilmesi için bir program uygulanmalidir.

Comment

ABİ ASLINDA BEN SEVDİĞİM ENSTÜRÜMANI SÖYLEYECEKTİM AYIP KAÇAR DİYE SÖYLEMEDİM MADEMKİ ÇEKİNMEYİN DİYONUZ BEN DÜMBELEĞİ SEVERİM DANSÖZLER DANS EDER YA O AÇIDAN:D::D::

Comment

Bunda çekinilecek ne varki .Herkez kendi dusuncesini soylemekte ozgur olmalidir.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Site uyeleri içerisinde buyuk bir çekingenlik mevcuttur abi.Bu çekingenligin atilabilmesi için bir program uygulanmalidir.
                          Kimsenin kimseden çekindiği yok.

New Age tarzı müzik severim, kanun dinlerim, tabiattan sesler korosuna bayılırım. Yan flüt, tanbur ve gitar. Gitarı yavaş tempo dinleyeeksin. Öyle deliler gibi, ne o öyle metalica mı diyorlar ona. Hücrelerinin metalleştiğini hissediyor insan. Ruhsuzlaşıyor. Rock müzikten uzak duracaksın. Her yönüyle zarar. Şu anda aklıma gelenler bunlar.

Çekinecek de bir durum söz konusu değil. Kimse kimseye baskı yapamaz. Neticede bir forum sitesi.

Comment

cekıngenlık degılde gormemısdım baglama turu severım
                            aslında ben kazak kokenlıyım dombra akordıon gupuz
                            http://videoizle.video75.com/D5v9aa1...utar-askerler/Dombra video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru

Comment

şakaydı o ne işim olur dansözle mansözle aslında sesini sevdiğim enstürüman cidden yan fülüttür birde dier türk ülkelerinde deyişik bi saz var tombul ama uzun saplı haranıya benzeyen bişi tmb diye kanalda genelde çıkıyo onunsesi çok hoş aslında şarkının arasında koyuyola o sesiama baya hoş ama adını bilmiyom ama haranı büyüklüğünde uzun sapı var yuvarlak bişi

Comment

Working...
                              X