fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şimdi nerede olmak isterdiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz

Sıdıka Ahmedova – Yavrumdan Ayrıldım

Nasil oldu da yavrum ayrildim senden
    Burnumda kokarsin karanfil gibi
    Yavrumdan ayrildim nereye gideyim
    Hasretin yolu uzak nasil döneyim

Resmine bakarken ah ederim ben
    Ismini andikça vah ederim ben
    Yavrumdan ayrildim nereye gideyim
    Hasretin yolu uzak nasil döneyim

Bagri yanik yavrum bir anayim ben
    Çöllerde kalan su kuslar misali
    Derdimi kimlere yanayim ben
    Acitir kalbimi disler misali

Akşam rumeli tv de ki Deliorman sesleri programı vardı Sıdıka Ahmedova da sunucuydu. Rahmetli ninemin kızı (annem) için hüzünlendiği zaman söylediği türküyü söyledi, klarnet çaldılar memleket kokusu esiyordu
    orada olmayı ne çok isterdim...

Comment

Evde televizyonu kaldırdık dört aydır. Evimize huzur geldi. Daha önceleri bir yılda bir kitap bitiremezimken şimdi dört ayda dört kitap bitirdim hem de iki tanesi 700 sayfa. Televizyonsuz evde aile fertleri ile daha çok konuşma ve birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Lüzumsuz ve boş ehli dünyanın dedikodularından kurtulduk.
      Benden size tavsiye Televizyonlu evden , televizyonsuz eve hicret ediniz.

Comment

çok güzel bir tespit. Katlıyorum. Kitap okumadan nefes alamayanlardanım bende

ama televizyon seyretmesini de sevmiyor değilim gezi programlarına ve belgesellere, tarih progamlarına bayılırım

Comment

Evet geçen sene bizde oturma odamızdaki tv yi kaldırmıştık Ubeyd beyin dediği gibi huzuru bulduk birbirimizle sohbet etme ve kitap okuma fırsatı bulmuştuk yaklaşık 4 ay boyunca, eve akrabalarımız misafir olarak gelince sevdikleri dizi için tv yeniden oturma odasına geldi geliş o geliş bir dahada kaldıramadık ne yazık ki..

Comment

Bugün İstanbulun havası güzel ve sıcak dün bir arkadaşımla netten görüştüm sakarya, hendek, süleymaniye köyünde yaşıyor onun yanında olmayı çok isterdim.

Comment

Şimdi taze sürülmüş tarlalarda toprak kokusunu ciğerlerime çekmeyi çok isterdim.

Comment

Hiç yurt dışı gezim olmadı. Bundan dört sene önce Bulgaristana gitmek ve gezmek için pasaport çıkarttım ama malesef gidemedim iş güç ve asıl beni cesaretim yolda bıraktı.
                İşte böyle güzel bir havada yurt dışına gitmeyi de çok isterdim.

Comment

Erdinç bey Cesurturk tam sizlik baksanıza
                  Götürün ya şöyle bir Deliorman havası teneffüs etsin bakalım bağımlılık yapıyor mu yapmıyor mu
                  Eee koca Yusuf boşuna koca Yusuf olmamış ya

Comment

erdinchalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Şimdi taze sürülmüş tarlalarda toprak kokusunu ciğerlerime çekmeyi çok isterdim.
                    Bu yazının üstüne o toprağın yanında bir demlik çay içerdim

Comment

• Cevap: Şimdi nerede olmak isterdiniz

Sn. Cesurturk, Sn. Uveyik Kusu, gidek mi Pehlivanlar diyarı Deliormana, Şimdi oralarda ciddi kar yağışı var, yolculuk çok maceralı geçer Yollarda güzelim karla mücadelede bolca adrenalin pompalarız.

Comment

Gidelim erdinç bey ama pasaportu yenilemek gerekiyormu? yada vizeyi?

Comment

Misafir ederseniz Deliormana Koca Yusufun Melmeketine bende gelmek isterim.

Comment

Pasaport değince aklıma geldi,Pasaportun süresi geçti ise uzatma yapamassınız, yeni çipli Pasaportlardan çıkartmak zorundasınız, bilginize.
                            Siz pasaportu çıkartın Vize kolay,ben yardımcı olurum.

Comment

Kalpten gitmeyelim sonra Erdinç bey

Comment

Ubeyd başımızın üstünde yeriniz var, Buyurun eski Osmanlı topraklarından Deliorman sofrasına.
                                Vallahi Arkadaşlar bir gün toplanıp hep beraber gidelim, gezelim, görelim oraları, Ben rehberlik ederim.
                                Ama Selsarac ı da alalım yoksa o da başka türlü İstanbuldan çıkmaz

Comment

Working...
                                X