fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güneşe Sordum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Güneşe Sordum

ibrahim simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seyyah once senden ozur dilemeliyim actigin sayfayi sacma bir insanla kavgaya donusturerek basitlestirdigim icin aldigim bir karar sonrasi sitede artik yazi yazmayacagim ve hic bir konuda yorum yapmayacagim
    Değerli abiciğim;
    Bizler seni oldun gibi kabul ederek yaptığın yorumlara dilimizin döndüğü kadar cevap vermeye çalıştık.
    Sen de bizleri olduğumuz gibi kabul ederek sadece mesleğimizle alakalı kısımlara,bizim için değerli olan yorum ve eleştirilerinizi eklerseniz bizler daha çok mutlu oluruz.
    Tartışma esnasında,bazen üslubumuz biraz sertleşmişse, ben gerçekten sizden özür dilerim.
    Bizim mukaddesatımıza bazen dil uzatır bir tarzda yorum eklediğinizden ben ve bazı arkadaşlarımız rahatsız olmuş olabiliriz.
    Yine de biz sizi sitemizde görmekten memnunuz.
    sevgi ve saygılarımla...

Comment

hafif bir tebessum ))

Comment

sevgili seyyah sorun sadece senin sayfanda baslamadi baska bir alanda benim turkceyi cok berbat yazdigim konusunda basladi eletirileri mutlaka saygi ile karsilarim ancak insanlarin benim eksik yonlerimi elestirmek yerine hakaretle bahsederse buna katlanamam ancak sonra dusundugumde su kaniya vardim bu benim dogrum olsada oanun dogrusudur bunun icin tartismaya gerek bile yoktur neyse onemli degil olan budur insanlari oldugu gibi kabullenmek

Comment

iste bunun icin bilime devam ))))

Comment

sevgili ubeyde sanirim siz bilime acik bir inanansiniz bu konuda size soyleyecegim pek bir sey yok bilime saygi olan insanlara saygi ve sevgim sonsuzdur

Comment

Paylaşıma devam arkadaşlar. Bahcesel büyük bir sitedir. Herkesin söz hakkı var. Devam...

Comment

ibrahim simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgili seyyah sorun sadece senin sayfanda baslamadi baska bir alanda benim turkceyi cok berbat yazdigim konusunda basladi eletirileri mutlaka saygi ile karsilarim ancak insanlarin benim eksik yonlerimi elestirmek yerine hakaretle bahsederse buna katlanamam ancak sonra dusundugumde su kaniya vardim bu benim dogrum olsada oanun dogrusudur bunun icin tartismaya gerek bile yoktur neyse onemli degil olan budur insanlari oldugu gibi kabullenmek
                Bizler insana insan olduğu için değer veren kişileriz.
                Bende bazı konularda şiddetli eleştiriler almama rağmen siteyi bırakıp gitmedim.Bildiklerimi, acizane insanlarla paylaşma yolunu seçtim.Sizinde söylediğiniz gibi, kabul etsenizde etmesenizde insanların değer yargılarına saygı duymak zorundayız.
                Saygı duymazsak incitebilir ve incinebiliriz.
                Benim kanaatim, bahceseli olduğu gibi kabul edip değerli tecrübelerinizi bizimle paylaşmaya devam etmeniz.
                Size zaten birşeyleri kabul ettirmek gibi bir davranış içerisinde olmadık ve olamayız.Sizden ricam, sizin de bu tutum içerisinde olmamanız.
                Burası mesleğine gönül vermiş insanların yeridir.
                saygılarımla.

Comment

İbrahim bey seyyaha katılıyorum .Birbirimizi farklılıklarımızla sevelim.herkes ayni düşümesi mümkün değil.Önemli olan karşılıklı anlayış ve hoşgörü.Yanlız birbirimize hakaret veya küçük düşürüçü ifadelerden kaçınalım.Zira bir gün gelir bir birimize muhtac olur karşılaşırsak mahcup olmayalım.Tartışa tartışa doğruları bulacağız.Zaten u toplumun başına ne geldi ise konuşmamadan veya konuşturulmadıgı için gelmedimi. Dediğim gibi karşılıklı nezaket ölçlerini aşmayalım. Ayrıca karşılıklı sevdiğimiz ve inandığımız değerlere aşağılayıcı ve alaya alıcı olmayalım.Zira Kuranda bile Allah bize " Onların inandığına küfretmeyin döner onlarda sizin Allahınıza küfreder" mealinde ayeti var. Yani sizin sevmediğiniz bi inanç ve görüş olsada ona karşı saygılı olmalıyız. Burada tartışılacak bir şey varsa mesleğimiz olsun.Daha nasıl iyi yapabiliriz nasıl insanlarımıza güzeli sunabiliriz o olsun .Saygılarımla

Comment

sevgili arkadaslar nazikce olan elestirileriniz icin tesekkurler degerlendirecegimden emin olunuz
                    sevgi ve saygilarimla
                    ibrahim simsek

Comment

Şems(güneş), hareket-i mihveriyesiyle silkinse, meyveleri düşmez. Silkinmezse, yemişleri olan seyyarat düşüp dağılacaktır.

küçük Şeyler büyük şeylerle merbuttur:
                      Sivrisinek gözünü halk eyleyendir mutlaka güneşi, hem kehkeşi(samanyolu) halk eylemiş.
                      Pirenin midesini tanzim edendir mutlaka manzume-i şemsiyeyi(güneş sistemi)nazm eylemiş.
                      Gözde rü’yet(görebilme), midede hem ihtiyacı derc edendir mutlaka semâ gözüne ziya sürmesi çekmiş,

Zemin yüzüne gıda sofrası sermiş.

Comment

Şems(güneş),hareket-i mihveriyesiyle silkinse,meyveleri düşmez.Silkinmese,yemişleri olan seyyerat(gezegenler) düşüp dağılacaktır....

Comment

Working...
                        X