fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Balıkçılık olta balıkçılığı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Balıkçılık olta balıkçılığı

Tatlı su balıklarının yaşadıgı ortama göre tadları değişir altı çamur havuz akmayan su dakı balıgın tadı farklı oluyor. Adeta çökek çamur kokuyor. Ben yıyemem öle oluncada öle yerlerede oltamı atmam avlanmamayı tercıh ederım.

Fakat akan suda ,devir daim olan suda,alt zemını kum yada çakıl olan sularda sazanın tadına varamam.Deniz balıklarını da kötü demıyorum hepsinin ayrı avlanma zevki, tadı farklıdır.

Comment

iyi akşamlar,sakıarya nehrinde balık yakalıyorsunuzdur siz,biz yalovada tatlı su balık avcılığı yapamıyoruz.marmara da derseniz balıkçı tekneleri bile boş dönüyor avdan.Makinalar paslandı evde dururken,sakaryada varmı balık avlayacağımız yerler.

Comment

Sakaryada var avlanacak yerler ama tercıh ettıgınız hangı tür balık ? bız sık sık barajlara gıderız. Arada buralarda avlanırız , şu anda oklama ve kızılkanat çıkıyor.

Comment

Sitenizin yeni üyelerindenim. Öncelikle selam ve saygılarımı sunarım. Bu başlık altında amatör balık avcılığı ruhuna işlemiş biri olarak yazmak içimden geldi. Doğayı seven, yeşil ve mavi aşığı biriyim.Kendi çapımda iyi balıkçı sayılırım. İllede deniz avcılığı.(iskenderunda) İllede levrek ve lüfer sulalesi en keyif aldığım hobim.Formlarda bilgilendim . Siteye borçlu hissettim kendimi.İlği alanımda soru olusa sevinerek yardımcı olmaya çalışırım.Selamlar.

Comment

1 ay öncesınde bilecik kızıldamlar çok gusel balık verdı burdan duyrulur halada veriyor arkadaşlar çok güzel bir yer

Comment

tomurcuk054 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sapanca gölune atılan israil sazanından bahsetmek istiyorum gölümüzdeki balık çeşitleri yok olacak suyu temizleme ugruna balık ırkları yok olacak.
              israilin sazanına kadar sazan yokmuymuş ülkemizde israilden sazan almışız
              israil suyu bizden aldı alacak sazanı bize satıyor

Comment

antalyalı balıkçılara duyrulur palamut yavaştan çıkmaya başladı ben şu aralar kaş kalkan taraflarına derin suda mercana takılıyorum herkese rastgele...

Comment

Ankarada Tatlısu balık mevsimi çoktan açıldı.Acaba Ankarada oturupta balık avlayan var mı?

Comment

balıkçıları sakarya mollaköye beklerım her tür balık mevcut

Comment

Arkadaşlar ben sık sık şehir dışına kamp alanlarına gidiyorum. Bu sıralar olta balıkçılığına merak saldım. Bir olta ve ekipmanlarını almayı düşünüyorum. Sormak istediğim amatör balıkçılıkta yani ayda yılda yapacağım olta ile balık avı için bir belge almam gerekiyor mu?

Comment

sitenin yukardaki arama butonundan ararsanız gerekli bilgiler mevcut.bereketli avlar.

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sitenin yukardaki arama butonundan ararsanız gerekli bilgiler mevcut.bereketli avlar.

Evet bir başlık buldum, Tarım İlçe Müdürlüğüne bir sorayım bakalım daha bu uygulama devam ediyor mu?

Comment

Working...
                          X