fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Farelerle nasıl başa çıkacağım?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

biomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Eray Kadir;

Dil bilgisi kurallarına uymadan yaptığınız paylaşımlar halen devam etmektedir. Sizi tekrar uyarmak istiyorum. Ayrıca; tek bir cümleyle anlatılabilecek bir konuyu gereksiz cümleler kurarak uzatmaktasınız. Lütfen kısa ve öz ifadeler kullanınız. Forum kullanıcılarımızın vakitleri değerlidir. Selamlar.
    Sayın biomer ,biz senin gibi ağzımıza geleni yazmıyoruz, gerçek paylaşımlar ayrııntılarla açıklanmaktadır. saygılarımla..
    Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

ERAY-Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sayın biomer ,biz senin gibi ağzımıza geleni yazmıyoruz, gerçek paylaşımlar ayrııntılarla açıklanmaktadır. saygılarımla..
      Sayın Eray-Kadir, Forum içerisinde başka üyelere sataşmak, amacını aşan mesajlar yazmak, İnsanları küçük düşürücü ifadelerle aşağılamak, insanların kutsal değerlerine saygı göstermemek yasaktır. Bu durumda geçici süreyle üyeler tüm forum sitelerinde uzaklaştırılmakta ve mesaj yazmaları engellenmektedir. Hele bu tür davranışlar yönetimden birisine karşı yapılıyorsa ceza verme yetkisi de o yöneticinin insiyatifindedir.
      Forumumuzda kıdemli üye olmanız sebebiyle, size küçük bir hatırlatma yapmak istedim.

Comment

biomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sayın Eray Kadir;

Dil bilgisi kurallarına uymadan yaptığınız paylaşımlar halen devam etmektedir. Sizi tekrar uyarmak istiyorum. Ayrıca; tek bir cümleyle anlatılabilecek bir konuyu gereksiz cümleler kurarak uzatmaktasınız. Lütfen kısa ve öz ifadeler kullanınız. Forum kullanıcılarımızın vakitleri değerlidir. Selamlar.
        Sayın biomer; Yazdıklarım hep Günümüzde kullanılan türkçe kelimeler, anlaşılmayacak bir şey yazmıyorum, Ama siz anlatıcaklarımı tek bir cümle içinde anlatmamı isterken, Bir ayet adına indirgememi kasdediyorsunuz. Selamlar.
        Last edited by ERAY-Kadir; 25.12.12, 11:42.
        Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

Sayın Eray-Kadir;

Paylaşmakta olduğum aşağıdaki bağlantıların paylaşımlarınıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar

Comment

ERAY-Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın biomer; Yazdıklarım hep öz türkçe kelimeler, anlaşılmayacak bir şey yazmıyorum, Ama siz anlatıcaklarımı tek bir cümle içinde anlatmamı isterken, Bir ayet adına indirgememi kasdediyorsunuz. Selamlar.
            Sn ERAY-Kadir.
            Gelibolu'daki faliyetlerinizi paylaşsanız,bizlerde faydalansak daha tutarlı olmazmı.
            Yönetici arkadaşların dil bilgisi kurallarına uyulmasından kastı,her üyenin dil bilgisi kurallarına harfiyyen uyma zorunluluğu değil.Farklı kesimden üyelerin buna riayet etmesi mümkünde değil.Kasdedilen asgari seviyede anlaşılabilir olmak.En azından cümleleri kısa tutup,noktanın nereye konulacağını bilmek.

Ukalalık saymazsanız üstteki mesajınızı oluşturan kelimelerin yarıya yakınının öz Türkçe olmadığını söyleyebilirim. ''kelime'' , ''şey'' ''selam''... vs.

Solucanlarınızdan ne haber.Çalışıyorlarmı.Solucan gübresi satıyormusunuz?Yeni dönemde IBA ile çelikten köklendireceğim bitkilerimde ve üzerinde bonsai çalıştığım bitkilerde denemeyi düşünüyorum.

Comment

Working...
            X