fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Biofer hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Biofer hakkında

Süper biofer Türk tarımıdan bir çok şeyi değiştiriyor. Süper bioferle ürününüzde kaliteyi yüzde 100 e kadar verimi ise yüzde 30 lara kadar artırabilirsiniz.
    Süper biofer sayesinde gece bitkilere zarar veren haşerata karşıda etkilidir. Ultraviole ışın etkisi yapar. Biofer bitkilere zarar vermeden korunma sağlar. Süper bioferle desteklenen bitkiler don kuraklık gibi etkilere
    karşı daha dayanıklı olur. Bitkilerin kök gelişimi artırarak bitkilerin topraktan daha iyi beslenmesini sağlar.
    Süper biofer gübre ve ilaç değildir. Gübre ve ilaç masraflarının azalmasını sağlar.
    Süper Biofer
    www.superbiofer.net

Cevap: Biofer hakkında

Sayın biofer, BLOGSEL servisimizde ve İLANSEL servisimizde ürünlerinizin tanıtımlarını sınırsızca yapabilirsiniz. Forumda biofer reklamı üyelerden tepki toplar. Bilgilerinize...

Comment

ben buürünü bir arkadaş fasıtası ile ayçiceginde kullandım. tarlanın hertarafına atmadım atılan taraf ile atılmayan taraf arasında bir fark yok atıla tarafta alt yapraklarda daha fazla kurumalar oldu atılmayan taraf daha yeşil kaldı anlatıdıgı gibi degil.

Comment

Kullanma talimatlarına uymadığınız ve sadece bir defa atmakla bir gübreden verim beklemek nasıl bir düşüncedir bilmiyorum. İlacı bilhassa antibiyotikleri düzenli ve dozunda kullanmadığında bir fayda alamadığımızı biliyoruz siz nasıl ne oranlarda kaç uygulama yaparak kullandınız. Biofer kullanan kişilerin elde ettikleri neticeleri sitemizden izleyebilsiniz. yoksa ben kullandım yaprakları sararttı demek bilmiyorum acaba sadece karalama çalışmasımı...

Comment

Bahcemin girisinde bir gul agaci vardi. Her sene mart ayinin baslarinda yapraklarini acar mart sonuna kadar da yapraklari dokulurdu. Ben uzman degilim ne hastalik oldugunu bilmiyorum ama yeri iyi cikmadi herhalde diye dusunuyordum. Bu sene ayni gule biofer uyguladim ve su anda gul o kadar canli ve keyifli ki kendini kurtardi. Amacim reklam yapmak degil daha meyve agaclarimdaki performansini gormedim. Ama sadece bu olay bile beni mutlu etti.

Comment

nasıl kullanılmalı biofer

Comment

ben kültür mantarında iki üretim deposunda tamamen kurallara uygun biofer, nemofer ve deefool kullandım. Verimde bir fark olmadı ve 1. flashdan sonra hastalanmaya başladı. deefool tek başına mantar sineklerini öldürmüyor ama başka bir ilaçla %50 karışınca işe yarıyor...

Comment

Şimdi ben kendi düşüncelerimi aktarayım.bu yıl 3 tarım fuarını ziyaret etdim vede pek çok da TV izliyorum.Bir sürü organik gübre türemiş.Hiç birisi benim ayranim ekşi demiyor.Üstelik bu işlerede düzen getiren yok.Bence Tarım bakanlığının bu işe el atması gerekli,kaç tanesinin ruhsatı vardır? içeriği nedir? hangi ürünlerde denenmiş? Vs,Vs.

Comment

Şimdi bende kendi düşüncelerimi aktarayım. abi her gün toprak tv yi izlerim bir sürü organik gübre var ve baya pahalı diyer gübrelere göre zaten o gübreler 25 kg ve fiyatlarıda yüksek yani 2 tane elli kiloluk organik gübre alacağımız fiyata belki tam bilmiyorum 5 tane kimyasal gübre alırız ve o 2 organik gübre tarlada pek bi işe yaramaz ama diyer 5 tane kimyasal gübre azot fosfor potasyum falan tarlayı deli eder süper ürün alırız mesela ben toprak tvde tanıtımları izliyorum kullanılan tarafla kullanılmayan taraf arasında sadece%30 %20 gibi farklar olduğunu anlatıyorlar ama oraya aynı maliyeti kadar mesela 5 torba 250 kilo kimyasal gübr e atılsa o tarlada ürün % 100 ü geçer die düşünüyorum yanlış varsa veya eksik düzeltin toprak tv de izlediğim organik gübrelerde tek mantıklı gelen bana sadece toprak kabartan toprağı yumuşatan bir gübre vardı bana sadece o gerekli geliyor sankim diyerleri boş gibi mesela allahın tavuk dışkısını bile organik gübbre diye satıyolar bence iş hesaba kitaba dökülünce daha farklı bi netice ortaya çıkıyo yanlışım varsa site kurucuların dan ricam mesajı sile bilirler birtanede su tutucu bir ürün vardı ne kadar işe yarıyo bilmiyorum ama onunda hakkını yememmek lazım bana oda çok mantıklı geliyo

Comment

Ayrıca şunuda belirteğim. bioferi ankara armudunda denediler bilirsiniz armudun baş belası ballı basara hastalığıdır, hastalığa bir faydası olmadığı gibi armutlar da aşırı bir dökülme olduğunu söyledi, yani bırakın verim artışını dahası verim kaybı olmuş...

Comment

konu yanlış acılmış dıyor arkasından yorum yazılıyor
                      neyse bende devam edeyım bende toprak tv de gormus oldugumuz adı organık urunlerı kullanmak ıstıyordum ama yorumlar ıc acıcı degıl nede olsa tv reklam amaclı

Comment

biofer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kullanma talimatlarına uymadığınız ve sadece bir defa atmakla bir gübreden verim beklemek nasıl bir düşüncedir bilmiyorum. İlacı bilhassa antibiyotikleri düzenli ve dozunda kullanmadığında bir fayda alamadığımızı biliyoruz siz nasıl ne oranlarda kaç uygulama yaparak kullandınız. Biofer kullanan kişilerin elde ettikleri neticeleri sitemizden izleyebilsiniz. yoksa ben kullandım yaprakları sararttı demek bilmiyorum acaba sadece karalama çalışmasımı...
                        ABİ GÜBRENİ İYİ SAVUNAMAMIŞSIN bu gübrenin çok iyi olduğuna insanları ikna edebilmen lazım ki burda yazılan kötü şeyler sizin açınızdan size iyi olarak artı olarak geri dönmeli birazdaha fazla açıklama yapman lazımdı bence

Comment

yani bu biofeer bir işe yaramıyorda neden insanlar toprak tv de memnun olduklarını anlatıyorlar ve bunlar para ilemi konuşuyorlar anlamadım ben 20 yıldır üretimle ugraş veriyorum artık insanlara güvenimiz kalmadı her şekil konuşuluyor net bir insan yooookkkk......

Comment

sevgili arkadaşlar bardağan dolu kısmından bakarsak bioferde m.o.g da daha başka sertifike almış ürünlerde kendi çapında su getirmez bir gercek besleyicidir
                            ama önemli olan bizim toprağımızda hangi elemnt eksik!!!!
                            ben bu sen buğdayda yaşadığım sorun belkide yanlış gübreleme kitaplarına girer kantindeyim
                            bir gübre makinası aldık resmen KOL sentır
                            işin espirisi bir tarafa aldığmız makina İMAİL GÜNGÖRÜN italyan çakması yağni kendi üretimi çakma bir makina,atılması gereken üre gübreyi teknik sorunlarda dolayı 30 dekarlık bir alanda maalesef azot noksanlığından sarı kaldı(ALLAH tan diyer 70 deker iyi)
                            ben diyer tarafa çinko mangan ve demir şalaatlı sıvı elemnt kullandım ve toprak analizli uymam rağmen bu 30 dekerlık alanda aynı tahilie göre uymama rağmen sırf azotun eksikliğinden minumum yasasına yenildik
                            yağni kısacası toprağnızdaki eksikliği öncelikle giderin,, sonra bu ürünlerle besleyin derim
                            birde hava ,su ,hastalık vs işlerde tıkırında olmalı
                            bulut altında yapılan tarıma ALLAH yardımcımız olsun saygılarımla

Comment

Sn Site üyeleri:Kimsenin ticari faliyetine ait art niyetim yoookkk!!!.Bu ürünleri pazarlayan kimseleride tanımam bilmem.Lakin"Hiç kimse ayranım ekşi demez."Burada tüketici,yani bu ürünleri alan şahıslar akıllı olacak ve devlete bağlı kurum,kuruluş ve çiftci örgütleride bu işe el atacak.Bu sadece bu isme konu gübre dahil,her satın aldığınız ve alacağınız için geçerli.Araştırıp,soracaksınız.Şu an bazı gübreler ve firmalara ait bir kaç ürün şahsımca deneme aşamasında.Zamanı geldiğince görüşlerimi yazacağım.Yukardaki bilgiler doğrultusunda hareket etmenizde yarar görmekteyim.Sağlıcakla kalınız.

Comment

Working...
                              X