fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Biofer hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bende kendi düşüncelerimi aktarayım. abi her gün toprak tv yi izlerim bir sürü organik gübre var ve baya pahalı diyer gübrelere göre zaten o gübreler 25 kg ve fiyatlarıda yüksek yani 2 tane elli kiloluk organik gübre alacağımız fiyata belki tam bilmiyorum 5 tane kimyasal gübre alırız ve o 2 organik gübre tarlada pek bi işe yaramaz ama diyer 5 tane kimyasal gübre azot fosfor potasyum falan tarlayı deli eder süper ürün alırız mesela ben toprak tvde tanıtımları izliyorum kullanılan tarafla kullanılmayan taraf arasında sadece%30 %20 gibi farklar olduğunu anlatıyorlar ama oraya aynı maliyeti kadar mesela 5 torba 250 kilo kimyasal gübr e atılsa o tarlada ürün % 100 ü geçer die düşünüyorum yanlış varsa veya eksik düzeltin toprak tv de izlediğim organik gübrelerde tek mantıklı gelen bana sadece toprak kabartan toprağı yumuşatan bir gübre vardı bana sadece o gerekli geliyor sankim diyerleri boş gibi mesela allahın tavuk dışkısını bile organik gübbre diye satıyolar bence iş hesaba kitaba dökülünce daha farklı bi netice ortaya çıkıyo yanlışım varsa site kurucuların dan ricam mesajı sile bilirler birtanede su tutucu bir ürün vardı ne kadar işe yarıyo bilmiyorum ama onunda hakkını yememmek lazım bana oda çok mantıklı geliyo
    size katılıyorum ben denedim memnunun kimsayal gübereden şaşmam

Comment

Working...
    X