fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otlarla yemekler

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Otlarla yemekler

Bitki ve baharatlarla değişik lezzetler tatmak istersiniz değil mi
    bunları bi deneyin derim ben

https://gardensel.com/tr/
  • Fidanligi.com

Cevap: Otlarla yemekler

Kahvaltı etmeden ya da beş çayına bişeyler atıştırmak için bi göz atın derim yukardaki linke
    demedi demeyin

Comment

elinize sağlık vikisele güzel yemek taifeleri eklemişsiniz.

Comment

Ya ne ettin be ustad oldumu mutfak sel.Insanlar her yasamin her alaninda var olmak zorundalar ve sonuctada yasam içerisinde dost gordukleri insanlar ilen paylasirlar yasamlarini ve bu yasam sadece peyzaj degildir.Mutfaktan ekonomiye her konuyu kaplar.Peyzaj yasamin her alanindadir vede olmak zorundadir.Ornek vermek gerekirse yapilan bir sohbette akvaryumlardan bahsedilmektedir ve bu sohbet bir çesitte iç mekandaki peyzaj yapisini kucaklamaktadir.

saygilarimla

Comment

Teşekür edirim beğendiğinize sevindim. Bu yemekler unutulmaya yüz tutmuş yemeklerdir, daha büyük ninelerimizin yaptığı unutulmuş lezzetler. Hem bunları yaşatmak hem de değişik lezzetler sunmak adına bu imkanı bize veridği için bahçesel ben teşekür ederim yeni yemeklerle buluşmak dileği ile

denediğinizde fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın

arkası geliyor

Comment

Diyorsunki inatla bir mutfaksel bolumu kurduracagim.Gunaydin ustad.Eniste baktimi resimlere?

Comment

Hafta sonu çocuklarımıza harika gözlemeler hazırlayabiliriz bi bakın derim sonra yok demedi yok haberim yoktu demeyin

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Diyorsunki inatla bir mutfaksel bolumu kurduracagim.Gunaydin ustad.Eniste baktimi resimlere?

Evet baya bi niyetlendim.
                Evet akşam baktık, resimleri çok beğendi
                sorun şu ki annem bütün çiçeklerden istiyor bu da olsun bu da olsun

Comment

Yazik oldu enisteye vesselam .Adam cagiz simdi mecburi daha fazla calismak zorunda kalacak.Bir yakalarsa beni varya basina is actim diye ceker vurur alnimin catisindan ne isin var bahce isiyle diye.

Comment

istanbulda öyle bir imkanımız yok.Tandırda sıcak gözleme yemeyeli yıllar oldu.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      istanbulda öyle bir imkanımız yok.Tandırda sıcak gözleme yemeyeli yıllar oldu.
                      hocam basmayın yarama
                      yıllardır bir kır lokantası açmak isterim

Comment

Al iste bahçen var ustad ya neden açmiyorsun bahçende ona gorede decore ederiz bahçeyi ayipsin .Istemezmisin insanlar suyun içinde masada serince yemeklerini yesinler ve suda baliklarda yuzsun.Mayolu degil ancak ayak bileginin ustunden assagiya dogru kapatmak yasak olsun beyaz micirlarin uzerinde yuruyerek masalara dogru ilerlesinler ve onlar masalara dogru ilerlerken yak diplerinden baliklar kaçissin.Bunlar zor degilki yeterki inanc ve azda maddiyat olsun .Dusunsene genis arazide sigi sularrin ortasinda masalar ve cevresi tamamen bitkiler ilen ortulu .

Comment

Ya bizim köy deniz kenarında değil, sapa bir yer merkeze biraz uzakta. Tamam evin arkasında birkaç dekar yer var ama benim inancım yok bu konuda yani yürüyeceği konusunda
                          olma ihtimalı ?

Comment

Iste bak onu bilemem

Comment

Su sorun degil aqua parklarin sistemi kullanilir yani depo yapilir bir kez depo dolduruldunmu gerisi kolaydir .Araziyede su kacirmiyacak sekilde ama betondan ama farkli sistemde sigi havuz sistemi yapilir ve içerisine baliklar birakilir belli bir alan derinlestirilirki kisin baliklar derine inebilsin.Sigilik alana bitkiler dikersin orasi baliklarin beslenme alani olur iyi bir pompa ilede devir dayim islemi yapilir .orta alanada restorant sistemi kurulur ancak islermi onu bilemem.

Comment

Working...
                              X