Dünkü þu tavuk tarifinden sonra baya kafayý bozdum. bahsettim bizimkilerine , ben burayý kýr restoraný yapmayý düþünüyüyorum diye, gene uçtun dediler. Onlar stabil insanlardýr. Risk almazlar. Hýmmm ben de damara göre þerbet vereyim dedim Hafta sonu havalar açýlýnca balkandan biraz taþ toplayalým dedim , bu serbestmi acaba, yani toplayabilirmiyiz?
Artý biþey daha diyeyim. Þu yemek tariflerine bakýyorum týklanýyorlar ama ýyy bu ne biçim bir yemek bile deyen olmuyor. bi ses verin yahu...
düþünsene dunya sadece barýþçýl - soðukkanlý insanlardan ibaret olsaydý sadece uyasllýk oluru , yada sadece mükemmelliyetçilerden, anna düþünemiyorum bile her þey düzen içinde, planlý proframlý. milim oynama yok. Ya sadece popüler optimistlerden. oo o zaman sanýrým hayat bir eðlenceden ibaret olacaðý için ciddi biþey de icat edilmezdi muhtemelen
Sabah yedi kalk kahvalti yedi buçuk ve tam sekizde is basi.Oglen 12 yemek 13 isbasi .Saat 18 paydos ve 19 evde mutfaktasin .20 sofra 21 bulasik 21.30 yatma.Kaderede kismetede gerek kalmazdiZaten robotlarin kadere inanasi gelmiyormuski bikerem
bence tam bir güçlü koloriksin
herþey kontrolün altýnda olmalý. ama emretmeden, çünkü emrettiðinde olaylarýn geri tepebileceðini hissediyorsunuz. Yaptýrmaktan ziyade yapmayý istemesini saðlýyorsunuz.
Evet size tam zamanýnda yepyeni nefis bir tarif tam gübre atma zamaný þimdi baya bi güce ihtiyacýnýz var bir de bunu deneyin derim Neredemi ? Tabi ki Vikiselde
Comment