Dünkü şu tavuk tarifinden sonra baya kafayı bozdum. bahsettim bizimkilerine , ben burayı kır restoranı yapmayı düşünüyüyorum diye, gene uçtun dediler. Onlar stabil insanlardır. Risk almazlar. Hımmm ben de damara göre şerbet vereyim dedim Hafta sonu havalar açılınca balkandan biraz taş toplayalım dedim , bu serbestmi acaba, yani toplayabilirmiyiz?
Artı bişey daha diyeyim. Şu yemek tariflerine bakıyorum tıklanıyorlar ama ıyy bu ne biçim bir yemek bile deyen olmuyor. bi ses verin yahu...
düşünsene dunya sadece barışçıl - soğukkanlı insanlardan ibaret olsaydı sadece uyasllık oluru , yada sadece mükemmelliyetçilerden, anna düşünemiyorum bile her şey düzen içinde, planlı proframlı. milim oynama yok. Ya sadece popüler optimistlerden. oo o zaman sanırım hayat bir eğlenceden ibaret olacağı için ciddi bişey de icat edilmezdi muhtemelen
Sabah yedi kalk kahvalti yedi buçuk ve tam sekizde is basi.Oglen 12 yemek 13 isbasi .Saat 18 paydos ve 19 evde mutfaktasin .20 sofra 21 bulasik 21.30 yatma.Kaderede kismetede gerek kalmazdiZaten robotlarin kadere inanasi gelmiyormuski bikerem
bence tam bir güçlü koloriksin
herşey kontrolün altında olmalı. ama emretmeden, çünkü emrettiğinde olayların geri tepebileceğini hissediyorsunuz. Yaptırmaktan ziyade yapmayı istemesini sağlıyorsunuz.
Evet size tam zamanında yepyeni nefis bir tarif tam gübre atma zamanı şimdi baya bi güce ihtiyacınız var bir de bunu deneyin derim Neredemi ? Tabi ki Vikiselde
Comment