fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Prof. Dr. Atila GÜNAY, ın yazısı hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Prof. Dr. Atila GÜNAY, ın yazısı hakkında

Sn Atila GÜNAY Ülkemizin yetiştirmiş olduğu bir insan ve Profösör.Bu Makamı bakkaldan satın almadı.Bu sitedede faydalı bilgiler yazıyor,Eleştiriyi olacak ama;bunlarında sınırı var.Okul çağlarında evrim teorisinide okudum ama ne deyim.Şu An Ramazan ayındayız.Hoş görünün,rahmetin ve bereketin bol olduğu ay.Herkesin inancı kendini bağlar.Ben İnanan ve dini bütün bir insanım ama inancım gereği, inanmıyanada saygılıyım.bana göre dinsizlikte bir dindir,Zira oda ona inanıyor.Bu Konuda Kafirun suresinin mealini iyice okumak lazım.Ancak kişi işi hakarete getiriyorsa son derece yanlış,o zaman Sn Ubeyd'ın dediği gibi ANADOLU'da bir tabir vardır" keçileri seçeriz".Kimyasal hormonlara gelince asl oalnı hiç kullanmamaktır.Ama zorunlu halde kullanmak zorundasınız.Yoksa bu kadar insanı besleyemezsiniz,tedavi edemezsiniz ve bu süreç uzar gider.Kardeşimiz biraz hissi davranmış,acele etmiş.Keşke yazının bütününü okuyup öyle davransaydı.Sn Hocamaın bütün yazılarını okuyorum.Kendisine her şeyden önce bir emek var ona teşekkür ediyorum.

Comment

Hocamızın yazıları bir ekol. Yorum yapmak haddime değil ama her cümlesinden faydalanmamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

Comment

Hormonlar zaten bitkilerin bünyelerinde kendi kendilerine ürettikleri ve tüm yaşamsal döngünün olmazsa olmazlarıdır. Hormonun bir insana zararlı olabilmesi için bir üretim döneminde 1 kamyon hormonlu karpuz yenmesi gerekir....Neyse....İnsan sağlığını tarımsal uygulamalar açısından esas tehlike altına sokan ise bilinçsiz tarımsal ilaç kullanımıdır...Yoğunlukla tartışılması gereken konu da işte tam budur. 50-60 yılını tamamen bilime ve konusunda uzmanlaşma ve bilgilendirmeye ayırmış olan Prof. Dr. Atilla Günay'ın yaşamın başlangıcı ile ilgili fikirlerine şiddetle katılanda olacaktır reddedende. Şahsi görüştür, üzerinde fazla durulmamalıdır, konu dışıdır. Saygılarımla

Comment

Yooo o kadar basit degildir hormonlarin dogal olmasi.Diyelimki bir ayak domates kendi basina bir kilo domates veriyorsa hormon ile 5 kilo oluyor.Dogali zaten bir kilo yani eger bir kadin en fazla ikiz dogura biliyorsa bunu uçuze dogal olarak çikartamazsin.Bazi mudahaleler gerklidir.Iki ve iki daha eder bes dimi yani.

Comment

Working...
          X