Satiþ yapmak istediðim yerin imkanlarý kýsýtlý.Her mevsim satýþ yapabilmek için meyve,süs bitkisi,çiçek,peyzajda kullanýlan bitkilerden oluþan bir satýþ yeri açmak istiyorum.Ancak bu konuya çok ilgim olmasýna raðmen bilgim fazla deðil.Özellikle fidanlarý nereden temin edeceðim konusunda.Farklý gruplar olduðu için farklý yerlerden temin edeceðim. Bu konuda bilgisi olan kiþiler varsa yardýmlarýný bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fidan Satýþ Yeri
Collapse
X
-
Cevap: Fidan Satýþ Yeri
Sayýn Erkan_ordu ve botanikfidan, profilinizi güncellemenizi tavsiye ederim. Buradan hangi ilde bulunduðunuzu yazmadýðýnýz için mesajlarýnýza fazla ilgi olmayacaktýr.
Sayýn Botanikfidan, Türkiyenin fidancýlýk merkezleri bellidir. Eðer küçük çaplý bir iþletme düþünüyorsanýz nereden temin edeceðinizden çok satýþ yeri önemlidir.
Ýþe baþladýktan sonra nasýlsa birilerinin yardýmýyla en hesaplý malý bulmaya baþlayacaksýnýz.
Baþarýlar dilerim.
Comment
-
Cevap: Fidan Satýþ Yeri
sayýn selserac benimde elimde çok fazla miktarlarda ürün bulunmamaktadýr ben ticari anlamda bu iþi yapmýyorum özel sektörde çalýþmaktayým ama hafta sonlarýmý bu sekilde degerlendiriyorum ben daha çok ülkemizde bulunmasý zor ürünler üzerine araþtýrmalar yapmaktayým bu sekilde hem stres atýyor hem zamanýmý degerlendiriyorum
Comment

Comment