Satiş yapmak istediğim yerin imkanları kısıtlı.Her mevsim satış yapabilmek için meyve,süs bitkisi,çiçek,peyzajda kullanılan bitkilerden oluşan bir satış yeri açmak istiyorum.Ancak bu konuya çok ilgim olmasına rağmen bilgim fazla değil.Özellikle fidanları nereden temin edeceğim konusunda.Farklı gruplar olduğu için farklı yerlerden temin edeceğim. Bu konuda bilgisi olan kişiler varsa yardımlarını bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fidan Satış Yeri
Collapse
X
-
Cevap: Fidan Satış Yeri
Sayın Erkan_ordu ve botanikfidan, profilinizi güncellemenizi tavsiye ederim. Buradan hangi ilde bulunduğunuzu yazmadığınız için mesajlarınıza fazla ilgi olmayacaktır.
Sayın Botanikfidan, Türkiyenin fidancılık merkezleri bellidir. Eğer küçük çaplı bir işletme düşünüyorsanız nereden temin edeceğinizden çok satış yeri önemlidir.
İşe başladıktan sonra nasılsa birilerinin yardımıyla en hesaplı malı bulmaya başlayacaksınız.
Başarılar dilerim.
Comment
-
Cevap: Fidan Satış Yeri
sayın selserac benimde elimde çok fazla miktarlarda ürün bulunmamaktadır ben ticari anlamda bu işi yapmıyorum özel sektörde çalışmaktayım ama hafta sonlarımı bu sekilde degerlendiriyorum ben daha çok ülkemizde bulunması zor ürünler üzerine araştırmalar yapmaktayım bu sekilde hem stres atıyor hem zamanımı degerlendiriyorum
Comment

Comment