fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fidan Satış Yeri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Fidan Satış Yeri

Satiş yapmak istediğim yerin imkanları kısıtlı.Her mevsim satış yapabilmek için meyve,süs bitkisi,çiçek,peyzajda kullanılan bitkilerden oluşan bir satış yeri açmak istiyorum.Ancak bu konuya çok ilgim olmasına rağmen bilgim fazla değil.Özellikle fidanları nereden temin edeceğim konusunda.Farklı gruplar olduğu için farklı yerlerden temin edeceğim. Bu konuda bilgisi olan kişiler varsa yardımlarını bekliyorum.

Cevap: Fidan Satış Yeri

sayın botanik fidan meyve fidanları konusunda size yardımcı olabilirim ben genelde trobikal meyveler üzerine çalışmaktayım ihtiyacınızın bir kısmını temin edebilirim 05462758558 ordu

Comment

Sayın Erkan_ordu ve botanikfidan, profilinizi güncellemenizi tavsiye ederim. Buradan hangi ilde bulunduğunuzu yazmadığınız için mesajlarınıza fazla ilgi olmayacaktır.

Sayın Botanikfidan, Türkiyenin fidancılık merkezleri bellidir. Eğer küçük çaplı bir işletme düşünüyorsanız nereden temin edeceğinizden çok satış yeri önemlidir.

İşe başladıktan sonra nasılsa birilerinin yardımıyla en hesaplı malı bulmaya başlayacaksınız.
      Başarılar dilerim.

Comment

sayın selserac benimde elimde çok fazla miktarlarda ürün bulunmamaktadır ben ticari anlamda bu işi yapmıyorum özel sektörde çalışmaktayım ama hafta sonlarımı bu sekilde degerlendiriyorum ben daha çok ülkemizde bulunması zor ürünler üzerine araştırmalar yapmaktayım bu sekilde hem stres atıyor hem zamanımı degerlendiriyorum

Comment

sayın botanik fidan sakarya fidanbahcesi nin sahibiyim.ve size dış mekan süs bitkilerinin %90nın verebilirim.eğer yardımcı olabilirsem tel no:0554 302 56 52
          saygılar kadir alagöz

Comment

Working...
          X