fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çiğdem çiçeği nerden bulunur

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çiğdem çiçeği nerden bulunur

siteye yeni kaydoldum ve harika gerçekten yapanlardan ALLAH razı olsun. Soruma gelince kaç gündür ANKARADA çiğdem çiçeği arıyorum ama hiçbir çiçekçide bulamadım. Bu çiçeği bu mevsimde nerden bulabilirim.Bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Cevap: çiğdem çiçeği nerden bulunur

Sayin NETHASTASI sitemize öncellikle hoşgeldiniz ben kaan uzmanselsel iç mekan bitkileri(salon)uzmanıyım.
    Çiğdemin iki varyetesi-çeşitleri bulunmaktadir.
    Crocus neapolitanus(safran-çiğdem)
    Crocus species(ÇİĞDEM)
    Soğanla üretimleri yapilir.Soğanlar çiçeklenme dönemi(Geç kiş ilkbahar aylarında) çiçek açar sonunda sökülür, varsa küçük soğanlar ayrılır, topraklarindan temizlenir, yaz sonunda yerlerine dikilir. Ankarada bu çiçegi bulamamıs olabilirsiniz ayrica bu zamanda hicbir yerde bulamayabilirsiniz
    SAYGILARIMLA

Comment

Akdeniz bölgesinde alçak dağlarda şu sıralarda çıktığını tahmin ediyorum. Çocukluğumda çok toplardım. Mor mor açarlar.

Comment

Gül hanim siz bir bakin dağlara kültür formu olmaz ama

Comment

kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Gül hanim siz bir bakin dağlara kültür formu olmaz ama

;D iyi ya dağ kültürü olur. Fena mı? soruyu görünce aklıma geldi napayım.

Comment

çiğdem çiçeği nerden bulunur

Selamlar değerli forum üyeleri;

Acaba Çiğdem bulabilme ihtimalim nedir Ankara'da?
            diye bir soru vardı. Bu soruyu aradan 1 yıl geçmişken yeniden yöneltmek istiyorum.

Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Çok teşekkür ederim.

Comment

Sn rebut: Hangi Çiğdem çeşidini sordunuz? Şu an tam mevsimi Sarı ve Beyaz çiğdem çiçek açtı.Bazı yörelerde Beyaz çiğdeme Öksüz oğlan yada Kardelen derler. Arazilerin güney yamaçlarında bulabilirsiniz.Acele etmezseniz 10 gün sonra ben araziye çıkacağım size az miktarda lazımsa gönderebilirim.Ben KIRŞEHİR'liyim,Burada geçen gün gitdiğimde arazide gördüm Benim arılar Harıl,harıl çiğdem poleni çekiyordu. Esen kalınız.

Comment

slm tabiatcı kardeş çiğdem çiçeği hakkında yardımcı olursan sevinirim tlf: 0 546 727 7319 ararsan memnun olurum.

Comment

Working...
                X