Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sebze,yetiþtiriciligi,hibe, kredi,destegi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_1_title_rich sebze,yetiþtiriciligi,hibe, kredi,destegi

ordu ilinde 1 dönüm arazide sebze yetiþtiriciligi yapmak istiyorum. bunun için belli miktarda sera kurmam gerekiyor. bununla ilgi devlet destegi veya kredi seçenekleri nelerdir, nerelere baþvurmam gerekiyor. þimdiden teþekkür ederim
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: sebze,yetiþtiriciligi,hibe, kredi,destegi

Erkan Bey; devlet desteði almak için 1 dönüm çok az olmaz mý?

Comment

Ayrýca; ne tür sebze yetiþtireceðinizi de belirtirseniz arkadaþlardan daha fazla yardým gelebir diye düþünüyorum.

Comment

slm ben deneme amaçlý bir sera yapmayý veya yaptýrmayý düþünüyorum yozgat ili boðazlýyan ilçesinde ikamet ediyor ve 400m2 lik bir bahçeme 200m2 lik bir sera planlýyorum çarliston biber yetiþtiriyorum þu an açýk alanda kýþ sezonu erken gelmesi sebebiyle hasadýmýz kýsa sürüyor bunu için bir devlet kredi desteüi veya buna benzer bir teþvik varmýdýr bilgilendirirseniz sevinirim

Comment

Önce projenizi hazýrlayýn ve Kaymakamlða gidiniz ve bizzat Kaymakamla siz konuþun. Ýlçelerde Kaymakamlýgýn bu tür Tarýmsal Üretim projelerine destek için Köylere hizmet götürme birliði bütcesinden destekleme yapabiliyor.

Comment

ilçe tarým müdürlüklerinde ve , ilçelerdeki ziraat odalarýnda bu konuda detaylý bilgi var.
            Yani teþvik ve hibelerle ilgili.

Benim bildiðim bu tür , teþviklerden yararlanabilmek için , önce ilçe tarým md lüðündeki çifçi defterine kaydolmak gerekiyor. Bunun için o yerde oturduðunuzun belgelenmesi yapýlýyor. Ve adýnýza kayýtlý kullanýmý size ait tarla gerekiyor . Bu belgelerle , giderseniz sizin için daha kolay olur . Yine de konunun uzmaný arkadaþlar , daha detaylý bilgi verebilirler. Kolay gelsin

Comment

arkadaþlar bu gibi sorulara cevap veren bir e-kitap yayýnlandý. Hibe Krediler adýnda. kitapta bir çok soruya cevap verilmiþ. ve kitabý aldýktan sonrada yazar size ücretsiz danýþmanlýk yapýyor. Hibe veya kredi baþvuru sonucuna kadar.

<a href="https://www.hibekredi.com Krediler</a>

Comment

Working...
              X