fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sebze,yetiştiriciligi,hibe, kredi,destegi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich sebze,yetiştiriciligi,hibe, kredi,destegi

ordu ilinde 1 dönüm arazide sebze yetiştiriciligi yapmak istiyorum. bunun için belli miktarda sera kurmam gerekiyor. bununla ilgi devlet destegi veya kredi seçenekleri nelerdir, nerelere başvurmam gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim

Cevap: sebze,yetiştiriciligi,hibe, kredi,destegi

Erkan Bey; devlet desteği almak için 1 dönüm çok az olmaz mı?

Comment

Ayrıca; ne tür sebze yetiştireceğinizi de belirtirseniz arkadaşlardan daha fazla yardım gelebir diye düşünüyorum.

Comment

slm ben deneme amaçlı bir sera yapmayı veya yaptırmayı düşünüyorum yozgat ili boğazlıyan ilçesinde ikamet ediyor ve 400m2 lik bir bahçeme 200m2 lik bir sera planlıyorum çarliston biber yetiştiriyorum şu an açık alanda kış sezonu erken gelmesi sebebiyle hasadımız kısa sürüyor bunu için bir devlet kredi desteüi veya buna benzer bir teşvik varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim

Comment

Önce projenizi hazırlayın ve Kaymakamlğa gidiniz ve bizzat Kaymakamla siz konuşun. İlçelerde Kaymakamlıgın bu tür Tarımsal Üretim projelerine destek için Köylere hizmet götürme birliği bütcesinden destekleme yapabiliyor.

Comment

ilçe tarım müdürlüklerinde ve , ilçelerdeki ziraat odalarında bu konuda detaylı bilgi var.
            Yani teşvik ve hibelerle ilgili.

Benim bildiğim bu tür , teşviklerden yararlanabilmek için , önce ilçe tarım md lüğündeki çifçi defterine kaydolmak gerekiyor. Bunun için o yerde oturduğunuzun belgelenmesi yapılıyor. Ve adınıza kayıtlı kullanımı size ait tarla gerekiyor . Bu belgelerle , giderseniz sizin için daha kolay olur . Yine de konunun uzmanı arkadaşlar , daha detaylı bilgi verebilirler. Kolay gelsin

Comment

arkadaşlar bu gibi sorulara cevap veren bir e-kitap yayınlandı. Hibe Krediler adında. kitapta bir çok soruya cevap verilmiş. ve kitabı aldıktan sonrada yazar size ücretsiz danışmanlık yapıyor. Hibe veya kredi başvuru sonucuna kadar.

<a href="https://www.hibekredi.com Krediler</a>

Comment

Working...
              X