sayin hocam ben su anda belcikada yasayan bir kisi olarak Bayburt ilinde kendime ve kardeslerime ait olan tarim arazilerimi nasil degerlendirebilecegim konusunda bilgiye ihtiyacim var kendim Cukurova universitesi ceyhan meslek yuksekokulu insaat bolumu mezunuyum.Tarimsal uretim konusunda hicbir bilgim olmamakla beraber nerdeyse 30 yildir hic tarimsal uretim yapilmayan bu arazilerimizi nasil degerlendirebilecigm konusunda bizi aydinlatmanizi onemle rica edrim.
Kendi ekonomik gucumuz olmadigindan birturlu bu topraklari isleyemiyoruz ancak son dort yildir burukselde yasadigim sure icinde bu konuda ne yapa bilecegim konusunda arayis icersindeyim.
Bu topraklarin cok uzun surelerdir islenmemesinden dolayi bakir,bereketli ve organiktarim uretimi icin bulunmaz niteliklere sahip oldugunu dusunuyorum.Bu arazileri degerlendirebilecek bir resmi kurum veya ozel sektor kuruluslari varmidir?
Kendi ekonomik gucumuz olmadigindan birturlu bu topraklari isleyemiyoruz ancak son dort yildir burukselde yasadigim sure icinde bu konuda ne yapa bilecegim konusunda arayis icersindeyim.
Bu topraklarin cok uzun surelerdir islenmemesinden dolayi bakir,bereketli ve organiktarim uretimi icin bulunmaz niteliklere sahip oldugunu dusunuyorum.Bu arazileri degerlendirebilecek bir resmi kurum veya ozel sektor kuruluslari varmidir?

Comment