fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Süs Havuzları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Süs Havuzları

arkadaşalr bana acilen süs havuzlarıyla ilgili ingilizce yada türkçe resim bilgi lazımm yardımlarınız için şimdiden teşkkür ediyorum...........

Lütfen Kendinizi tanıtınız

Sayın diamania, sitemize ilk ziyaretinizse lütfen Forum ana sayfasında ilgili başlık altında lütfen kendinizi tanıtınız..kendinizi tanıtmanız sizi daha iyi tanımamıza ve daha iyi yardımcı olmamıza imkan verecektir.

Comment

Cevap: süs havuzları

merhabalar ben peyzaj mimarlığında okumaktayım süs havuzları ve aydınlatma ile ilgili yabancı sitelerden kaynak buldum fakat daha cok bilgiye ulaşmam lazım ve aydıntlamayla ilgili bilgileri araştırıyorum bulamadım bana bu konuda sadece bildiğiniz siteler varsa linlini yollasanız yeterli olacaktır..

Comment

merhaba arkadaşlar
        sitenize yeni kayıt oldum.süs havuzu dediğimiz şey doğal görünümlü yapay kaya sanıyorum .bizler firma olarak türkiyenin çeşitli bölgelerinde farklı uygulamalar yaptık bu konuda yeterli dökümanı ve resimleri web adresimizde bulabilirsiniz.www.niltasyapi.com adresi ayrıca [email protected] adresinden yeterli doneleri temin edebilirsiniz şimdilik iyi çalışmalar .

Comment

sayın niltasim, sitenizi REHBERSEL bölümüne kaydettinizmi? ayrıca sitemize hoşgeldiniz. lütfen kendinizi tanıtırmısınız.( uygun başlık altında tabii) Ayrıca PHOTOSEL bölümüne uygulama fotoğraflarınızı varsa üyelerimizin faydalanması açısından bolca gönderebilirsiniz.
          selamlar

Comment

diamania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            arkadaşalr bana acilen süs havuzlarıyla ilgili ingilizce yada türkçe resim bilgi lazımm yardımlarınız için şimdiden teşkkür ediyorum...........
            Sevgili diamania,
            Süs havuzları ile ilgili bilgi istiyorsunuz,eğer arama motoruna ''ornimental ponds'' yazarsanız ,envai çeşit havuz fotoları ve bilgiye ulşabilirsiniz.Kolay gelsin.Ayrıca saadece ponds da yazarsanız yinede değişik havuz fotoları ve imali ile ilgili bil
            gi bulabilirsiniz.

Comment

süs havuzu ve şelalelerle ilgili bolca yazı ve bilgi lazım arkadaşlar nerelerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz.çok teşekkür ederim..

Comment

Sn Diamania istanbula gelirseniz park ve bahceler müdürlüğüne uğrayın orda bol miktarda döküman bulabilirsiniz. Çünkü bütün havuz imalatçıları oraya broşür bırakırlar.

Comment

Slm SÜs Havuzlari Konusunda Yarimci Olabİlİrİm.

Comment

bnm tez konum süs havuzu ve şelaleler.Geniş dökümana ihtiyacım var internetten bol resim bulabiliyorum bunun yanında bilgilerede ihtiyacım var nerelerden bulabilirim acaba.

Comment

iyi akşamlar benım size verebilecegim bilgiler amatörce yapılmış havuz bilgileridir ama şükürler olsun bir problem çıkmadı ben kullanmıyorum ama biyolojik bir filtre kesinlikle edinmek lazım.

Comment

Cevap: Süs Havuzları

Arkadaşlar ben kendi yaptığım süs havuzlarından yapılışını sizlere kısaca burada izah edeyim
                        Öncelikle havuz yapılacak kısımın bir kepçeyle büyüklüğünün ne derecede olmsı gerekiyosa o sizin elinizde fakat fazla derin olmamasına dikgat etmeniz gerek örnek 3 m genişliğindeki bir havuzun 1 m derinliği geçmemesine dikgat edin ve hazırlanan zeminin açık yarım daire biçiminde derinleşmesine özen gösterin yani ortadan kenarlara doğru sıfıra çıkacak şekilde. Sonra bu havuzun zeminine çakıldan elenmiş kumla güzelce kürekle düzleyerek en az 5cm kalınlığındaki kumu serin en az 2 mlm kalınlığında plastik çürümeyen folyeler var havuzunuzun zeminin kapatacak ebatta kesip o hazırladığınız kumun üzerine serin sonra Yıkanmış çakıl taşları(Rundkorn) bu zevkinize bağlı renkli veya sade çakıl taşları bunlarında 22 lik veya 33 lük ebatları geçmemesine özen gösterin bu çakıl taşlarını o havuzunuza sermiş olduğunuz plastik folyenin üzerine özenle serin plastik folyenin hiçbir yerinin görünmemesine dikgat edin yani bu çakıl taşları bu zemini tamamen örtmesine özen gösterin iç kısmını hazırlamış olduk gelelim kenar süslemesine taşmış olan kenardaki folyeyi havuzun şekline göre büküp havuzumuzun kenarlarını belirleyelim bunların üzerinede irili ufaklı kayacıklar çakıl taşları maket evler kaleler vs yükseltmeler artık nasıl bir şekil vermek isterseniz düzenleyelim sonra havuzumuzun içini rahatlıkla suyla dolduralım taşırmamaya özen gösterelim ve içerisine su bitkilerini kenardan başlayıp ekelim su bitkilerini ekerken toprağıyla beraber suyun zeminine çakıllara değecek şekilde koymaya özen gösterelim zevkinize göre balık su üzerinde yüzen mumlar fenerli noel baba heykelleri geyik vs süsleyebilirsiniz umarım anlatabilmişimdir. Pratikte yapması kolayda anlatması ne bileyim biraz zor. Saygılarımla

Comment

slm.
                          sitenize yeni kayıt oldum bana acil süs havuzlarıyla ilgili bilgi lazım. şimdiden teşekkürler

Comment

ben süs havuzlarının kullanım alanlarıyla ilgili bir sunum hazırlıyorum. suyun çeveye etkileri vs.

Comment

dosya ekini açın umarım işinize yarar

Comment

Working...
                              X