fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

fidan üretimi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: fidan üretimi

bu tarife uygun çok sayıda bitki var bir fotoğrafını koy daha iyi tanırız

Comment

kenan selsarac bey yanıtladı saol yınede

Comment

mavi ladin tohumu nereden bulup alabilirim acaba.yardımcı olabilecek var mı?

Comment

Ne kadar lazım acaba, benim elimde var mavi iadin tohumu?

Comment

bende arkadaş gibi bu işe eğilmek istiyorum.ancak önce denemeyle başlayayım diyorum.bunun için de mavi ladinle başlamayı düşünüyordum.fiyat ne acaba ne kadar alabilirim?

Comment

Şahper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bitkileriniz bakımlı olsun, piyasaya haber salın, borçla iş döndermeyin göreceksiniz ki üretipte satamayacağınız ürün ve mal yok. Sonuçta her malın bir fiyatı, her ürünün bir alıcısı, her ürünün bir ömrü var. Sizler birer bekçisiniz ve o bitkilerin esas dikilecek yerlerine, ömürlerini devam ettirecekleri yerlerine gitmek üzere başında beklediğiniz bitkiler onlar. Bekçilik ücretini size o bitkilerin sahipleri ödeyecektir.
              Ben fidan üretimi ile ilgili kaynak ve eğitim almak istiyorum

Comment

Umarım ki zaman içerisinde bahcesel bu eğitimleri verecektir. Ancak bu işin en kolay yolu gidip bir fidancıda aşama aşama öğrenene kadar ve kendinizi kovdurana kadar ücretsiz çalışmanızdır. Yoksa yaşayacağınız tecrübeler hak getire...

Comment

Şahper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Umarım ki zaman içerisinde bahcesel bu eğitimleri verecektir. Ancak bu işin en kolay yolu gidip bir fidancıda aşama aşama öğrenene kadar ve kendinizi kovdurana kadar ücretsiz çalışmanızdır. Yoksa yaşayacağınız tecrübeler hak getire...
                  Tüm üyelere sesleniyorum.Bana önereceğiniz fidancılık,bahçe düzenleme,fidan üretimi,süs bitkileri ve çit bitkileri çeşitleri ve üretimi,seracılık ile ilgili kaynak kitaplar nelerdir?
                  Şimdiden teşekkürler.

Comment

acaba zakkum olabilir mi?bende bir çeşidi var yaprağı sarı yeşil ve yaz kış yeşil kalıyor.

Comment

slm şahper
                      yazılarından anladığın kadarıyla bitki konularında uzmansın.

Comment

bana bitkilerin satışında yardımcı olurmusunuz

Comment

yaz kış yeşil kalan gold taflan dır.

malim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          acaba zakkum olabilir mi?bende bir çeşidi var yaprağı sarı yeşil ve yaz kış yeşil kalıyor.

Comment

Sn Şahper:Görüşünüz çok isabetli çerçeveletip asmak lazım.

Comment

sarı pitos yaz kış sarı ve yeşil kalan.ama benim size tavsiyem karabiber kıbrıs akasyası balmiye taflan fıstık çamı gibi agac ları yetiştirmenizdir.

Comment

En iyisi yöredeki fidanlıkları gezip ne tür fidanlar olduğunu incelemeli, özellle tanıdık fidancılardan bilgi alınmalıdır. Üyeler soru sorarken örneğin ben Bursa'dayım tavsiyelerimde daha ziyade bölgesel gördüklerimden tavsiye edebilirim ve yine size yapacağım tavsiyeler akdeniz yada doğu bölgeleri için yanlış olabilir. Mesela geçen hafta Antalya'ya fuar için gittiğimde bitki dokusunun oldukça farklı olduğunu gördüm. Buda yapılacak tavsiyeleri oldukça etkilemektedir. Yörenizden, arazi imkanlarınızdan ve varsa sera şartlarınızdan bahsetmelisiniz.

Comment

Working...
                                X