fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

güller,için,gübre

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich güller,için,gübre

dış mekan güller için bu mevsimde uygulanabilecek gübre araştırıyorum. daha önce denediğiniz ve memnun kaldığınız bir ürün-yöntem var ise paylaşırsanız memnun olurum.

Cevap: güller,için,gübre

Ben bahçemde gübre olarak yanlız leonardit kullandım. Bahçemin nisan ayında çekilmiş resimleri ekliyorum. Yorumlarınızıda sizlere bırakıyorum.

Comment

ben de potasyumlu gül gübresi önerdiler onu sepeceğim. çiçeklenmesi için çok faydalıymış

Comment

teşekkürler...

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben de potasyumlu gül gübresi önerdiler onu sepeceğim. çiçeklenmesi için çok faydalıymış
          Ustad olmuyor ama bak .Bana bir sorsyadin once neyse hadi yinede guller için sana taktik vereyim.Muz kabuklarini koke on santim yakinliginda topraga gom

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ustad olmuyor ama bak .Bana bir sorsyadin once neyse hadi yinede guller için sana taktik vereyim.Muz kabuklarini koke on santim yakinliginda topraga gom
            üstad, zaten potasyumlu gül gübresinde de potasyum var, muz kabuklarında da

Comment

Gülleriniz saksıdaysa sıvi bir gübre kullanın. Organik bir ürün kullanırsanız, ayrıca yapraktan da gübreleme yapın ("B5A" isimli bir ürün bunun için uygundur mesela).
              Güller doğrudan bahçedeki toprağa dikilmişse, o zaman uzun etkili bir gübre (granül şeklinde) daha uygundur. İçeriği bakımdan şu temel NPK formülüne yakın olması iyidir: 14-10-14 veya 15-9-15.
              Praktiker'de, Bauhaus'ta ya da internette satılan "Compo Uzun Etkili Gül Gübresi" var, diye biliyorum.
              Saygılar

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                üstad, zaten potasyumlu gül gübresinde de potasyum var, muz kabuklarında da
                Ustad iyide gul gubreleri yeterli degildir.Ozellikle gullerin hosuna giden metaryel organiktir .

Comment

İYİ GÜNLER LEONARDİT DENİLEN HUMİK ASİT KÜLTÜR MANTARINDA KULLANIRMI KULLANAN VARMI SAYGILAR MANTARCI

Comment

USA, Breau of Mines (Freeman, 1970 ) tarafından yapılan arazi ve laboratuar araştırmalarında, Leonarditin patates, soya fasulyesi ve mantar kültürü üretimde verime etkisi incelenmiştir. Araştırmalar, ürünlerin veriminde büyük artışlar olduğunu göstermiştir. North Dakota'daki bir başka araştırmada da (Agvise Inc, 1977-1979 )arpa üretiminde önemli verim artışı sağlandığını bulunmuştur.Rusya’da da Leonardit’in ürün verimini büyük ölçüde arttırdığını kanıtlayan bir çok araştırma yapılmıştır. V.T. Syabryai (1965)

Comment

Working...
                    X