dış mekan güller için bu mevsimde uygulanabilecek gübre araştırıyorum. daha önce denediğiniz ve memnun kaldığınız bir ürün-yöntem var ise paylaşırsanız memnun olurum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
güller,için,gübre
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Cevap: güller,için,gübre
Ustad olmuyor ama bak .Bana bir sorsyadin onceuveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de potasyumlu gül gübresi önerdiler onu sepeceğim. çiçeklenmesi için çok faydalıymış
neyse hadi yinede guller için sana taktik vereyim.Muz kabuklarini koke on santim yakinliginda topraga gom
Comment
-
üstad, zaten potasyumlu gül gübresinde de potasyum var, muz kabuklarında dadelimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUstad olmuyor ama bak .Bana bir sorsyadin once
neyse hadi yinede guller için sana taktik vereyim.Muz kabuklarini koke on santim yakinliginda topraga gom
Comment
-
Gülleriniz saksıdaysa sıvi bir gübre kullanın. Organik bir ürün kullanırsanız, ayrıca yapraktan da gübreleme yapın ("B5A" isimli bir ürün bunun için uygundur mesela).
Güller doğrudan bahçedeki toprağa dikilmişse, o zaman uzun etkili bir gübre (granül şeklinde) daha uygundur. İçeriği bakımdan şu temel NPK formülüne yakın olması iyidir: 14-10-14 veya 15-9-15.
Praktiker'de, Bauhaus'ta ya da internette satılan "Compo Uzun Etkili Gül Gübresi" var, diye biliyorum.
Saygılar
Comment
-
Ustad iyide gul gubreleri yeterli degildir.Ozellikle gullerin hosuna giden metaryel organiktir .uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad, zaten potasyumlu gül gübresinde de potasyum var, muz kabuklarında da
Comment
-
USA, Breau of Mines (Freeman, 1970 ) tarafından yapılan arazi ve laboratuar araştırmalarında, Leonarditin patates, soya fasulyesi ve mantar kültürü üretimde verime etkisi incelenmiştir. Araştırmalar, ürünlerin veriminde büyük artışlar olduğunu göstermiştir. North Dakota'daki bir başka araştırmada da (Agvise Inc, 1977-1979 )arpa üretiminde önemli verim artışı sağlandığını bulunmuştur.Rusya’da da Leonardit’in ürün verimini büyük ölçüde arttırdığını kanıtlayan bir çok araştırma yapılmıştır. V.T. Syabryai (1965)
Comment

Comment