Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kültür mantarýnýn pazarpayý

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_1_title_rich kültür mantarýnýn pazarpayý

mrh sayýn atila hocam kültür mantarý yetiþtirmek istýyom.fakat ürün üretimi hakkýnda fazla bilgim yok.kurs ve eðitim almam þartmý,istanbulda bu hizmeti hangi kurumlar veriyo,ençok merak ettiðim de bu ürünün karmarjý nedir ve pazar payýný merak ediyom istek ve talep çokmu acaba kolay pazarlayabýlýrmýyým.bilgilendirirsenýz sevinirim 50m' biryerde üretmeyý düþünüyorum teþekkürler
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: kültür mantarýnýn pazarpayý

Bu konu da size Kocaeli Üniversitesi Mantarcýlýk Programýnda Dr. Ýclal Erkel yardýmcý olabilir. Daha önce Yalova Atatürk Bahçe bitkileri Araþtýrma Enstitüsünde kurslar veriliyordu. devam ediyor mu bilmiyorm . Orayada sorabilirsiniz. Ayrýca Bergama Meslek Yüksek Okulunda Dr Erkan Eren 03535 9330933 arayarak benim adýmý vererk yardým isteyebilirsiniz. selam ve sevgiler

Comment

yardýmcý olduðunuz için çok teþekkür ederim hocam saðolun saygýlarýmla

Comment

mahsey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        mrh sayýn atila hocam kültür mantarý yetiþtirmek istýyom.fakat ürün üretimi hakkýnda fazla bilgim yok.kurs ve eðitim almam þartmý,istanbulda bu hizmeti hangi kurumlar veriyo,ençok merak ettiðim de bu ürünün karmarjý nedir ve pazar payýný merak ediyom istek ve talep çokmu acaba kolay pazarlayabýlýrmýyým.bilgilendirirsenýz sevinirim 50m' biryerde üretmeyý düþünüyorum teþekkürler
        bu iþte kar marjýný merak etmekten çok zaramarjýný merak etmek daha mantýklý olur, pazarlama konusuna gelince 1 gün içinde topladýðýnýz mantarý satacak yeri araþtýrmalýsýnz...

Comment

Working...
        X