fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kültür mantarının pazarpayı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich kültür mantarının pazarpayı

mrh sayın atila hocam kültür mantarı yetiştirmek istıyom.fakat ürün üretimi hakkında fazla bilgim yok.kurs ve eğitim almam şartmı,istanbulda bu hizmeti hangi kurumlar veriyo,ençok merak ettiğim de bu ürünün karmarjı nedir ve pazar payını merak ediyom istek ve talep çokmu acaba kolay pazarlayabılırmıyım.bilgilendirirsenız sevinirim 50m' biryerde üretmeyı düşünüyorum teşekkürler

Cevap: kültür mantarının pazarpayı

Bu konu da size Kocaeli Üniversitesi Mantarcılık Programında Dr. İclal Erkel yardımcı olabilir. Daha önce Yalova Atatürk Bahçe bitkileri Araştırma Enstitüsünde kurslar veriliyordu. devam ediyor mu bilmiyorm . Orayada sorabilirsiniz. Ayrıca Bergama Meslek Yüksek Okulunda Dr Erkan Eren 03535 9330933 arayarak benim adımı vererk yardım isteyebilirsiniz. selam ve sevgiler

Comment

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim hocam sağolun saygılarımla

Comment

mahsey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        mrh sayın atila hocam kültür mantarı yetiştirmek istıyom.fakat ürün üretimi hakkında fazla bilgim yok.kurs ve eğitim almam şartmı,istanbulda bu hizmeti hangi kurumlar veriyo,ençok merak ettiğim de bu ürünün karmarjı nedir ve pazar payını merak ediyom istek ve talep çokmu acaba kolay pazarlayabılırmıyım.bilgilendirirsenız sevinirim 50m' biryerde üretmeyı düşünüyorum teşekkürler
        bu işte kar marjını merak etmekten çok zaramarjını merak etmek daha mantıklı olur, pazarlama konusuna gelince 1 gün içinde topladığınız mantarı satacak yeri araştırmalısınz...

Comment

Working...
        X