Öncelikle bu sitede emeði geçeclere teþekkür ederim..Ben ankara da yeni bir bahçe kurmayý düþünüyorum iþin baþaýndayým.Ben de ziraat mühendisiyim zooteknistim,bazý araþtýrmalar yapýyorum,ekonomik verim alamaya baþlamadan önce ne yetiþtirilebileceði hakkýnda,bilindiði üzere ilk üç sene bir gelir elde edilemiyor..Deðerli üyelerin görüþlerini de duymak isterim.Teþekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sýra aralarýna ilk 3 sene için ne ekilebilir...
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Cevap: sýra aralarýna ilk 3 sene için ne ekilebilir...
Hoþ bulduk hocam.Aslýnda cevizi de araþtýrýyorum fakat ürün almak için daha çok beklemek gerekebilir...Bademle Cevizi kýyas ediyorum,size göre bademýn cevize,cevizin bademe göre avantajlarý nelerdir...Teþekkür ederim
Comment
-
Cevap: sýra aralarýna ilk 3 sene için ne ekilebilir...
Sn Bala'lý hemþerim;sorduðunuz soru çok geniþ vede ayrýntýlý.Ancak;kýsada olsa geçiþtirelim.her ikiside kazýk kök oluþturmayý sever ve de bu kökler kesildiði zaman geriler.ceviz badem'den sonra çiçeklenir ve soðuk alma riski ona göre düþüktür.Cevizin aþý tutma olayý,Bademe göre daha zordur vede aþý çeþidi azdýr.Bademin budama özelliði ve bademin ki deðiþiktir.Badem cevize göre kuraklaða daha dayanaklýdýr.ceviz pazarlama ve tüketim açýsýndan bademe göre daha avantajlýdýr. baþarýlar dileðimle...
Comment

Comment