fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sıra aralarına ilk 3 sene için ne ekilebilir...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich sıra aralarına ilk 3 sene için ne ekilebilir...

Öncelikle bu sitede emeği geçeclere teşekkür ederim..Ben ankara da yeni bir bahçe kurmayı düşünüyorum işin başaındayım.Ben de ziraat mühendisiyim zooteknistim,bazı araştırmalar yapıyorum,ekonomik verim alamaya başlamadan önce ne yetiştirilebileceği hakkında,bilindiği üzere ilk üç sene bir gelir elde edilemiyor..Değerli üyelerin görüşlerini de duymak isterim.Teşekkürler...

Cevap: sıra aralarına ilk 3 sene için ne ekilebilir...

Merhaba, hoş geldiniz.Ne bahçesi ve hangi bölgede kurmak istiyorsunuz.

Comment

badem bahçesi,Ankara - Bala da hocam...

Comment

Evvelen hoş geldiniz,selamlar ve sıhhatler.Yöre olarak bize çok yakınsınız.Orta Anadolu da geç bahar donları çok olur.Bu nedenle başka bir meyve yi neden düşünmüyorsunuz? mesela üzüm,ceviz vs. sağlıcakla....

Comment

Hoş bulduk hocam.Aslında cevizi de araştırıyorum fakat ürün almak için daha çok beklemek gerekebilir...Bademle Cevizi kıyas ediyorum,size göre bademın cevize,cevizin bademe göre avantajları nelerdir...Teşekkür ederim

Comment

Sn Bala'lı hemşerim;sorduğunuz soru çok geniş vede ayrıntılı.Ancak;kısada olsa geçiştirelim.her ikiside kazık kök oluşturmayı sever ve de bu kökler kesildiği zaman geriler.ceviz badem'den sonra çiçeklenir ve soğuk alma riski ona göre düşüktür.Cevizin aşı tutma olayı,Bademe göre daha zordur vede aşı çeşidi azdır.Bademin budama özelliği ve bademin ki değişiktir.Badem cevize göre kuraklağa daha dayanaklıdır.ceviz pazarlama ve tüketim açısından bademe göre daha avantajlıdır. başarılar dileğimle...

Comment

teşekkürler...

Comment

Working...
              X