Öncelikle bu sitede emeği geçeclere teşekkür ederim..Ben ankara da yeni bir bahçe kurmayı düşünüyorum işin başaındayım.Ben de ziraat mühendisiyim zooteknistim,bazı araştırmalar yapıyorum,ekonomik verim alamaya başlamadan önce ne yetiştirilebileceği hakkında,bilindiği üzere ilk üç sene bir gelir elde edilemiyor..Değerli üyelerin görüşlerini de duymak isterim.Teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sıra aralarına ilk 3 sene için ne ekilebilir...
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Cevap: sıra aralarına ilk 3 sene için ne ekilebilir...
Hoş bulduk hocam.Aslında cevizi de araştırıyorum fakat ürün almak için daha çok beklemek gerekebilir...Bademle Cevizi kıyas ediyorum,size göre bademın cevize,cevizin bademe göre avantajları nelerdir...Teşekkür ederim
Comment
-
Cevap: sıra aralarına ilk 3 sene için ne ekilebilir...
Sn Bala'lı hemşerim;sorduğunuz soru çok geniş vede ayrıntılı.Ancak;kısada olsa geçiştirelim.her ikiside kazık kök oluşturmayı sever ve de bu kökler kesildiği zaman geriler.ceviz badem'den sonra çiçeklenir ve soğuk alma riski ona göre düşüktür.Cevizin aşı tutma olayı,Bademe göre daha zordur vede aşı çeşidi azdır.Bademin budama özelliği ve bademin ki değişiktir.Badem cevize göre kuraklağa daha dayanaklıdır.ceviz pazarlama ve tüketim açısından bademe göre daha avantajlıdır. başarılar dileğimle...
Comment

Comment