Selamünaleykum arkadaşlar ben Aksaraydan katılıyorum bu işe yeni başlamayı düşünüyorum Aksaray bilindiği gibi kurak iklim şartlarına sahip burda bu işi yapmam mümkünmü arazim yeterince var fakat dikeceğim elma fidanlarının cinsi ve döllenmesi bakımından hangi türü tercih edersiniz. Değerli fikirlerinize danışırken ben araştırdım bizim buralarda uygun olabilen 3 cinse rastladım
1-Starkrimson Delicious
2-Golden Delicious
3-Starkspur Golden delicious
cinslerine ilave etmem gereken cinsler varmı veya doğru seçimmi lütven bu işden anlayan arkadaşlara ricam yardımlarınız. Şimdiden zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür eder değerli fikirlerinizi canı gönülden beklerim. Selametle
Not:ilk etapta 5000 adet fidan için hangi türden ne kadar seçmeliyim bilgilendirmenizi rica ediyorum teşekkürler
1-Starkrimson Delicious
2-Golden Delicious
3-Starkspur Golden delicious
cinslerine ilave etmem gereken cinsler varmı veya doğru seçimmi lütven bu işden anlayan arkadaşlara ricam yardımlarınız. Şimdiden zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür eder değerli fikirlerinizi canı gönülden beklerim. Selametle
Not:ilk etapta 5000 adet fidan için hangi türden ne kadar seçmeliyim bilgilendirmenizi rica ediyorum teşekkürler

Comment