selam celil bey siz resimleri galiba gece çekmişsiniz ışık yaktığınızdan galiba geziniyolar yemyiyiyolar şunu anladım yani demekki gecede olsa tavuklar ışıkolduğunda yemyiyip geziniyolar ben gece hiç tavukların gezindiğini görmedim dikkatimi çekti de derlerki beyaz olan horoz genelde huysuz olurlarmış çoğunluk olarak öyle demiştilerdi sizinki sakinmi huysuzmu insana karşı ama şunu diyeyim sizin şu grıy olan tavukları çok seviyom ama bende yok ama neyapıp edip bulcam bu tavuklardan tavuklarımdan biri bi gurk olsun komşularımda var gidip onlardan alıp koycam işallah yani
selam lütfen bilgisi olan yazsın bugün benim yumurtalarından birtanesi tavuğum küçük yumurtlamış bu buyumutanın büyüklüğü aynı hani bıldırcın yumurtası olurya o büyük lükte hiç böyleşeylen denk gelmedim ama tavuğum bugün böyle yumurtlamış yurtmurtada bi anormallik yok sadece çok küçük bu normalmi acaba yoksa anormal bi durummu yoksa tavuklarda böyle şeyler olurmu acaba
Sn Melodide ;endişe etmenize gerek yok.Bu tür yumurtaları ya ilk yumurtlayan piliçler, yada dinlenmek için kart tavuklar yumurtlar.Ancak bu hadise her zaman görülmeyebilir.Bereketli yıllar dileğimle
yalnız benim dijital fotom yok birde nasıl bura gönderiliyor resim bilmiyorum bilsem komşumdan ister yaparım bişeyler haaa tabiatcı bey siz öylediyince ve benim tavuklardan birkaçtanesi yumurtlamıyordu olabilir sizin dediğinizgibi yalnız denemeye çalışcam resim atmak için bigörseniz tavuklarımı çok güzeller bakalım beğencek misiniz ama tek bi isteğimvar griy çilli tavukda bulcam sizde var otavuklardan o cinsten istiyom sitenizden takip ediyom sizin tavukları
selam yaaa sormayın bugün sabah tavuklarıma yemlerini bakayım diye gittim tavuğumun biri ölmüştü aldım götürdüm çöpe attım horozda üstüme atlıyor niye götürüyon tavuğumudiye hayvan bi panikledi hayret ettim yaa tavuğu aldım hayvan bi ötüyo haa yapmam gereken bişey olurmu acabaa yaaa engüzel tavuğum dan biri gittiyaa canım sıkıldı üffff yaaa
selam yaaa sormayın bugün sabah tavuklarıma yemlerini bakayım diye gittim tavuğumun biri ölmüştü aldım götürdüm çöpe attım horozda üstüme atlıyor niye götürüyon tavuğumudiye hayvan bi panikledi hayret ettim yaa tavuğu aldım hayvan bi ötüyo haa yapmam gereken bişey olurmu acabaa yaaa engüzel tavuğum dan biri gittiyaa canım sıkıldı üffff yaaa
selam celil bey sizin siteyi gezdimde tarlanız hakkında anne sözü dinlemek lazım onlar eski toprak onlar bişey diyosa vardır bi bildikleri nede olsa biz evlatlar dinlemiyoz bazen büyük sözü ve sonra iş işten geçiyor pişman oluyoz sonunda bişeydaha bura resim nasıl gömderiliyor bilmiyorum işallah tavuklarımın resmini göndermeye çalışcam yakında bura bakalım beğen ceklermi üyelerimiz dedğimgibi göndermeye çalışcam resimleri tavuklarımın ama resim nasıl gönderiliyor bura
Comment