Gayet açik ve net olarak çekirdekten ureme yapildigini soyluyor. Kim diyor ? Site diyor. Olmaz imkansiz mumkunati yok . Eger dna ile oynanmamissa olmaz.
Cevap: tohumla çoğalamayan meyve türleri nelerdir?
embriyo kültürü olmasın )
neyse dostum bu konuda anlaşamadık ben tercüme edemem sen kızdın galiba sen anlamamakta ısrar ediyorsun yada ben anlatamıyorum...
Yok be neden kizayimki . Sadece çok uzun ve zahmetli is. Ama verdigin latince isimin tohumlarini vereyim . Vitis vinifera - Wikipédia Resime iyice bak ne goreceksin. Bak sana katiliyorum çunku bahsettigin uzumler etli ve tohumlari çok kuçuk olmasindan kaynakli çekirdeksiz denir. Bence sen soruyu degistir . Benim kizdigim sen degilsin o kendini bilir.
Bir yerde okumuştum.Sultani çekirdeksiz üzüm ve amasya elması klon anaçlardır diye.İkiside sadece çelikle yada aşılama ile üretildiği için şu ana kadar herhangi bir değişime uğramamıştır.Sanırım sizin sorunuzun cevabı klon anaçlardır.Çünkü bu anaçlar tohumdan üretilemediği için sadece çelikle yada aşılama yöntemiyle çoğaltıldığı için özelliklerini tam olarak korumuşlardır.Siz klon anaçlar diye arama yaparsanız daha sağlıklı bir bilgiye ulaşabilirsiniz.
Comment