Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sultaniye Cekirdeksizde ilaclama
Collapse
X
-
Cevap: Sultaniye Cekirdeksizde ilaclama
Bana Sanaki Siz Denizli Yenicekent Kasabasýndansýnýz Gibi Geliyor Yanýlýyormuyumenes20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersalkým uzatýcý için ne atacaðýz
Burhan Bozkuþ / ENCORDE ile Tanýþýn Derim
Comment
-
horozkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana Sanaki Siz Denizli Yenicekent Kasabasýndansýnýz Gibi Geliyor Yanýlýyormuyum
Burhan Bozkuþ / ENCORDE ile Tanýþýn Derim
Denizli Yenicekent Kasabasýndaki üzümlerin salkýmlarý uzamýyormu ordanmý bildin
Comment
-
Enes20 Nickinden Bildim Kaç Santim Uzunlukta Salkým Görmek Ýstiyosun :Psebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDenizli Yenicekent Kasabasýndaki üzümlerin salkýmlarý uzamýyormu ordanmý bildin

Comment
-
sende en büyüðü ne kadar toprak tv de gördüm biomer kullanmýþlar 4 tanesi 15 kilo gelmiþ yalan deyilse senin rekorun kaçhorozkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEnes20 Nickinden Bildim Kaç Santim Uzunlukta Salkým Görmek Ýstiyosun :P
Comment
-
kardeþ iyimisin sen salkýmýn teki 3 kilo 750 gram dan bahsediyosun 4 kilo salkým 15 kilo diyosun asmada kaç salkým vardýsebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende en büyüðü ne kadar toprak tv de gördüm biomer kullanmýþlar 4 tanesi 15 kilo gelmiþ yalan deyilse senin rekorun kaç
Comment
-
2008 yýlýnda 68 Cm ölçmüþtüm fakat sezon sonuna kadar o salkýmda tane falan büyümedi salkým uzatmayý býraktým artýk kendi halinde uzasýn seyreltmesi iyi yapýldýðýnda 20 kalibreye ulaþan taneler görülebiliyor seyreltmesi iyi yapýlacak amaubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68 cm üzüm salkýmý nasýl oluyormuþ.Duyulmadýk bir þey. Resimlerini eklerseniz iyi olur.
Comment

Comment