Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sultaniye Cekirdeksizde ilaclama
Collapse
X
-
Cevap: Sultaniye Cekirdeksizde ilaclama
Bana Sanaki Siz Denizli Yenicekent Kasabasındansınız Gibi Geliyor Yanılıyormuyumenes20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersalkım uzatıcı için ne atacağız
Burhan Bozkuş / ENCORDE ile Tanışın Derim
Comment
-
horozkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana Sanaki Siz Denizli Yenicekent Kasabasındansınız Gibi Geliyor Yanılıyormuyum
Burhan Bozkuş / ENCORDE ile Tanışın Derim
Denizli Yenicekent Kasabasındaki üzümlerin salkımları uzamıyormu ordanmı bildin
Comment
-
Enes20 Nickinden Bildim Kaç Santim Uzunlukta Salkım Görmek İstiyosun :Psebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDenizli Yenicekent Kasabasındaki üzümlerin salkımları uzamıyormu ordanmı bildin

Comment
-
sende en büyüğü ne kadar toprak tv de gördüm biomer kullanmışlar 4 tanesi 15 kilo gelmiş yalan deyilse senin rekorun kaçhorozkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEnes20 Nickinden Bildim Kaç Santim Uzunlukta Salkım Görmek İstiyosun :P
Comment
-
kardeş iyimisin sen salkımın teki 3 kilo 750 gram dan bahsediyosun 4 kilo salkım 15 kilo diyosun asmada kaç salkım vardısebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende en büyüğü ne kadar toprak tv de gördüm biomer kullanmışlar 4 tanesi 15 kilo gelmiş yalan deyilse senin rekorun kaç
Comment
-
2008 yılında 68 Cm ölçmüştüm fakat sezon sonuna kadar o salkımda tane falan büyümedi salkım uzatmayı bıraktım artık kendi halinde uzasın seyreltmesi iyi yapıldığında 20 kalibreye ulaşan taneler görülebiliyor seyreltmesi iyi yapılacak amaubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68 cm üzüm salkımı nasıl oluyormuş.Duyulmadık bir şey. Resimlerini eklerseniz iyi olur.
Comment

Comment