Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği) Yetiştiriciliği
Ürünler iyice olgunlaştıktan sonra kabuksuz olarak eylül- ekim ayında toplanır(kabukları zehirlidir)
50 derecelik sıcaklıkta kurutma alanında kurutulur(sera gibi bi yerde)
Uveyik kuşu emeğiniz için teşekkür ederim.
Demekki bu sene yerkirazını taze olarak satamazsam, kurutma işlemini dediğiniz gibi yaparsam kaybım olmacaktır. Kurusu satabileceğim müşteriler zaten hazırda beni bekliyor. Kısmet olursa sizede yollarım.
iyi günler..
yollarsanz memnun olurum
ben burda bulamıyorum İstanbuldan ısmarlıyorum
ben satın alırken 70 lira fiyatı yalnız yanlış anlaşılma olmasın. ama şu da varki yurt dışına pazarlayabilirseniz belki daha da karlı yapabilirsiniz hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama
yollarsanz memnun olurum
ben burda bulamıyorum İstanbuldan ısmarlıyorum
ben satın alırken 70 lira fiyatı yalnız yanlış anlaşılma olmasın. ama şu da varki yurt dışına pazarlayabilirseniz belki daha da karlı yapabilirsiniz hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama
Dikimi mayıs ayında düşünüyorum size ağustos ayında gönderirim.
Ben İstanbulda Küçükçekmecede oturuyorum bahçem Büyükçekmecede.
Siz istanbuldan tazesinimi yoksa kurusunumu bu fiyata aldınız?
Yurt dışına pazarlayacak kadar üretimim olmaz sadece 2 dönüm yere düşünüyorum.
Eğer getirisi güzel olursa kiralayacağım bir tarlada daha fazla üretme imkanım olur.
kurusu o fiyat ediyordu bazı bölgelerde artı eksiler olabilir tabi
inş olur daha yeni ve tanıdık bir ürün olmadığı için kimse çok bilmez ama tanıtımı güzel , doğru yapılırsa, iyi bir tüketici kitlesine ulaşır
kurusu o fiyat ediyordu bazı bölgelerde artı eksiler olabilir tabi
inş olur daha yeni ve tanıdık bir ürün olmadığı için kimse çok bilmez ama tanıtımı güzel , doğru yapılırsa, iyi bir tüketici kitlesine ulaşır
Comment