fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

kum9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yer kiraziyla ilgili, budama hususunda farklı tavsiyeler var. Kimi tek dallı olarak, kimide 4 ana dallı olarak yetiştirilmesini tavsiye ediyor.

Bu hususta kesin bilgisi olan var mı?
    Çok dallı olması diğerlerinin güneşini kesebilir 2-3 dal daha uygundur

Comment

• Cevap: YER KİRAZI YETİŞTİRİCİLİĞİ

selamlar volkan canakkalede oturmaktayım rica etsem bana tohum verebilirmisin.4 donum yerim var
      ayhan turan

Comment

• Cevap: altın çilek nedir , nasıl yetiştirilir, pazar alanı

tohum konusunda yardımcı olabiilirim

Comment

• Cevap: YER KİRAZI YETİŞTİRİCİLİĞİ

istediğiniz kadar tohum var

Comment

• Cevap: altın çilek nedir , nasıl yetiştirilir, pazar alanı

sunrise Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            tohum konusunda yardımcı olabiilirim

beleşmi paraylamı?

Comment

100 adet 5 tl

Comment

iyi ucuzmuş

Comment

Arkadaşlar bende altın çilek ile ilgili her bulduğum yazıyı okuyorum. Tohumdan deneme üretimi yapmaya hazırlanıyorum. Ancak kış sezonu için sera da başlangıçta 20 derece meyve döneminde 25-30 derece arasında verim alınacağı yazılıyor. ancak yaz dönemi açık alanda malum Aydın bölgesi 35-40 derece sıcak oluyor. bu derecelerde bu bitkiyi yetiştirebilirmiyz. eğe yetiştirebilen varsa 3000 adet fide dikmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız iiçin teşekkürler

Comment

rolex09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Arkadaşlar bende altın çilek ile ilgili her bulduğum yazıyı okuyorum. Tohumdan deneme üretimi yapmaya hazırlanıyorum. Ancak kış sezonu için sera da başlangıçta 20 derece meyve döneminde 25-30 derece arasında verim alınacağı yazılıyor. ancak yaz dönemi açık alanda malum Aydın bölgesi 35-40 derece sıcak oluyor. bu derecelerde bu bitkiyi yetiştirebilirmiyz. eğe yetiştirebilen varsa 3000 adet fide dikmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız iiçin teşekkürler

Aydın bölgesinde yetiştirenler var diye biliyorum dikim işlemini şimdi yapmayacaksınız sanırım.

Comment

Yazın acık alanlarda yetiştirebilirsiniz. Acık alanlar için bu sıcaklıklar sorun olmaz.

Comment

30 kök diktim, biraz geç kalmışım. Yeni yeni çiçekleniyor.

Comment

benim çilekler yeşil hala yiyemedik
                          acaba yanlış bişey mi yaptım ya da yapmadım
                          anlamdım ki
                          dirsek falan kırılacakmıydı ya da

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            benim çilekler yeşil hala yiyemedik
                            acaba yanlış bişey mi yaptım ya da yapmadım
                            anlamdım ki
                            dirsek falan kırılacakmıydı ya da
                            Sayın üveyik kuşu ilk sene acemilik olur, bırakın kendi halinde büyüsün, siz sadece susuz bırakmayın yeter.

Comment

sa
                              cok ilginc geldi bana bu site ben Amerikada yasamaktayim
                              ilginc bitkilerden birtek burda goji berry biliyorum burda gordum bilinen bir meyve digerlerinide basbakanimiz kullaniyormus ondan duydum tv den ilginc buralarda oralardan is yapabilecegimiz alanlar varmi ya alamk satmak falan

Comment

usercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sa
                                cok ilginc geldi bana bu site ben Amerikada yasamaktayim
                                ilginc bitkilerden birtek burda goji berry biliyorum burda gordum bilinen bir meyve digerlerinide basbakanimiz kullaniyormus ondan duydum tv den ilginc buralarda oralardan is yapabilecegimiz alanlar varmi ya alamk satmak falan
                                Ne alıp satmayı düşünüyorsunuz? sayın usercan

Comment

Working...
                                X