fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

yaw acikcasi ole su olsun bu olsun diye bir onyargim yok ben acikcasi insaat malzemesinden tutun da elektronikden gidaya her alanda baglantim var ama bu konuda hic is yapmadim ama ole atla deve diil yani su su ozellikler su fiyattan diycez ama sanirim mesela kurutulmus taze diilde o sekilde cunku
    tazesi nasil olur o mesafeden yada o konuda bir inceleme yapilsa ne sekilde eger geliyorsa ucak kargosuylami gelebilir tazesi taze mal rsikli gidada cunku bozulma olayi oldugundan o konu arastirilip ona gore tr uzak hadi amerikada bu mal meksikasi brezilyasi ucakla geliyor problem yok ama tr mesela avrupa mesela bilemem o konuda ben topu size atiyorum bu konuda para kazanabileceksek karsilikli neden olmasin

Comment

• Cevap: YER KİRAZI YETİŞTİRİCİLİĞİ

deyerlı arkadaşım .senden rıcam altın çılek tohumundan eyer elınde kaldıysa bana yollıyabılırmısın cok kışıden ıstedım bır cevap gelmedı.msn adresım [email protected] adresımı ordan sıze verebılırım .teşekkurler.selamlar.

Comment

Bu bitkinin kurutulması nasıl yapılır ?

Comment

selcuks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          deyerlı arkadaşım .senden rıcam altın çılek tohumundan eyer elınde kaldıysa bana yollıyabılırmısın cok kışıden ıstedım bır cevap gelmedı.msn adresım [email protected] adresımı ordan sıze verebılırım .teşekkurler.selamlar.
          birisi satıyordu 100 tanesi 5 lira buralarda bir yerde yazısı olması lazım ona ulaşmaya çaış yoksa kimse beleş vermez

Comment

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği) Yetiştiriciliği

merhaba hocam ,
            bu ürünü yurt dışında nasıl pazarlamasını yapacağız , ben denizliden yazıyorum ve yer kirazından bu yıl bizde denedik 3 dönüm tarlaya ekim yaptık .
            adresinizi verin sizede gönderelim.
            saygılar

Comment

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği) Yetiştiriciliği

bu arada mail adresimide vereyim [email protected] , tadları gerçekten harika artı hem çocuklar için ve hemde yetişkinler için çok fayadalı bir meyve.

Comment

Sayın bittbull,
                Bürünün iç piyasa koşulları oluşmadımı,içpiyasa fiatları ve istek durumu ne düzeyde.Önümüzdeki yıl bende üretmeyi düşünüyordum.Teşekkürler.

Comment

Tohum isteyenler varsa satabilirim.

Comment

Bu sene üreten çok var ve satamayan üreticilerde pişman, müşteriyi bulmadan üretim yapmayın.

Comment

murat abi ben üretirsem müşterim sensin dimi

Comment

Deyerli arkadaşlarım.Ben altın çileği yetiştirip satamıyacağım endışesınde deyılım ne yapıp yapar daha olmazsa kavonaza reçelini yapar yıne elden satarım .Elımde kalır dıye kötü düşünmeyın derım.Yazıları okudumda ele alınmıyan daha doğrusu kımsenın bılgısı olmadığını gorduyum tek konu kurutulması olayıdır .Herkezın bu konuya eğilmesını bılgısı varsa paylaşmasını daha doğru olacagına ınanıyorum.Ürünün elde kalma suresını ve satılmasının daha kolay olucagını umuyorum.Ayrıcana bu vesıle ıle elımde 150 tohum var ama yınede bana maıl atan mehmet murat baysal kardeşimden 100 adet ılk etap adresıme masraf olmaması ıcın posta yolu ıle yollamasını mumkunse rıca edecegım aynı yolla ucretını derhal yollıyacagım.Mümkünse tabııkı veya bır onersı varsa bıldırmesını rıca edecegım .Herkeze selam ve saygılar ................................selçuk.......istan bul Gönen hattı ............

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          murat abi ben üretirsem müşterim sensin dimi
                          evet neden olmasın

Comment

slm bende altın çilek ekmek istiyorum bana bunla ilgili bilgi veririseniz sevinirim ben bursada oturuyorum beni bilgilendiririseniz sevinirim.

Comment

ben altın çilek ekmek istiyorum bana yardım edermisiniz.

Comment

slm ben böle bi iş yapmak istiyorum altın çilekle ilgili bana uygun fiyata fide yada tohum satacaklara duyrulur

Comment

Working...
                                X