fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

ben elazığda yaşiyorum üni öğrencisiyim babam çiftçi.bu altın çileğe merak saldım fide almayı düsünüyorumda acaba elazığda açıkta yetişirmi lütfen cevap verirseniz sevinirim.ayrıca seramızda var

Comment

Altın çilek keçilere yem oldu

Comment

Nedenini iyi araştıralım.

Comment

Keçiler diyette
          Haber Yurdum
          Bir Televizyon programında yer kirazı hapının ölüme götürdüğünün söylenmesi üzerine hasadı yapılan yer kirazı elde kaldı. "Toplanan yer kirazları artık ...

Haber YurdumAltın Çilek Keçilere Yem Oldu - Sondakika Haberleri
          birincikuvvet.com
          Türkiye'de sadece Silifke'de üretimi yapılan yer kirazı piyasaya ilk çıktığında ... "Toplanan yer kirazları artık keçilere yem oluyor" diyen üretici Resul ...
          Altın çilek keçilere yaradı
          Radikal
          'Altın çilek' olarak bilinen yer kirazı, bu adla satılan zayıflama ... "2 bine yakın yer kirazı fidesiyle yılda 4- 5 ton arasında ürün almaya başlamıştık. ...

RadikalAltın çilek keçilere yem oldu
          Haber 1
          2 dönüm alanda yer kirazı yetiştiren ve kilosunu 170 liradan satan çiftçi Resul Saygılı, hasat ettiği yer kirazlarına alıcı çıkmayınca keçilere yem yaptı. ...
          Altın Çilek Keçilere Yem Oldu
          Son Dakika
          Mersin'de 'altın çilek' olarak bilinen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kuruyemişçiden satın alması ile ünlenen yer kirazı, internette bu adla ...
          Altın çilek yem oldu
          Haber 3
          "2 bine yakın yer kirazı fidesiyle yılda 4- 5 ton arasında ürün almaya başlamıştık. Son günlerde televizyonlarda altın çilek hapının, zayıflama hapı olarak ...

Comment

Malesef...her zaman söylerim.Bilinçli tüketiciiii!!!.tavuk eti işindede böyle oldu.bazı yayın organlarının haberleri yüzünden vatandaşın ürünü heba oluyor.Memlekete,insanımıza zarardan başkaca bir şey değil.Rabbim bilinçli tüketici ve zarar eden üreticilerimize çareler ihsan eder inşallah.

Comment

Sn Tabiatçı Yer kirazı hakkında ne oyunlar oynandıgını bir üretiçi ve yetiştiriçi olarak bu işe gönül veren yetiştiriçilere olayın büyüklüğünü duyurdum.Yerden Göge kadar haklısınız.Ama maalesef ki ?

Comment

yaklaşık 1 ay önce altınçilek fidesi alarak ditim. şu anda baya büyümüş durumdalar. yetiştirilmesi hakkında pek bilgim yok. daha önce yetiştiren arkadaş varsa yardımçı olabilir mi?

Comment

Altın (Yer kirazı ) çileği soguk almaması için neler yapılabilir ?

Comment

Altın Çilek (Yer Kirazı) Bu bitki üzerinde uzman olan yetiştiren kişiler tamamı hastalık ve haşeresi yo diyorlardı ki .Bu dogru değil.
                    Aşagıda gördügünüz hastalıklar bizzat benim bahçemde meydana geldi.Sebebi ne olabilir?
                    Saygılar

Comment

Working...
                    X