Ceviz Fidanlığı Ceviz Ceviz Yetiştirme Ceviz Fidanları Ceviz dikimi Ceviz Bakımı Ceviz Fotoğrafları adresinde ismi geçen Toros-1 ve Sahil-1 cinsleri hakkında başka yerde detaylı bir bilgi bulamadım bu cinsleri önerir misiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu cinsleri önerir misiniz?
Collapse
X
-
Cevap: Bu cinsleri önerir misiniz?
toros 1 ve sahil 1 cevizleri kendine verimli olup dölleyici türlere ihtiyaç duymaz verimi oldukca iyi meyveye yatması çabuktur meyveler orta iri ince kabuk tavsiye edilecek çeşitlerdir yeni bahçe kuracaksanız sütyemez 1 ve maraş 18 çeşitlerinide tavsiye edebilirim bu iki çeşitte çok kalitelidir kolay gelsin.Samsunlu55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCeviz Fidanlığı Ceviz Ceviz Yetiştirme Ceviz Fidanları Ceviz dikimi Ceviz Bakımı Ceviz Fotoğrafları adresinde ismi geçen Toros-1 ve Sahil-1 cinsleri hakkında başka yerde detaylı bir bilgi bulamadım bu cinsleri önerir misiniz?
-
Bu cinsler hakkında bilgi arıyorum...selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCevizle ilgili tüm sorularınızı Cevizle İlgili Sorular - BAHCESELFORUMSEL linkinde bulunan uzmansel servisimize sorabilirsiniz. Uzmansel.com Konu uzmanları ve akademisyenlerin sorularınızı cevaplandırdığı bir bölümdür. Cevizle ilgili soruları da KSÜ Zıraat Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sütyemez Cevaplandırıyor. Tavsiye ederim.
Comment
-
Sevgili Samsunlu55, doğru bilgiyi doğru şekilde ararsanız aradığınız bilgiye ulaşırsınız. Aradığınız bilgi buradadır.
Comment

Comment