Arkadaslar,
Gecenlerde gelibolu'da bir ceviz bahcesi gezdim ,agaclar 11 yasinda hersey normal gorunuyordu ama bahce sahibi uzulerek "cevizler meyve veriyor ama ici devamli bos cikiyor" dedi .
benim de sizlere sorum bu yonde "acaba cevizlerin iclerinin bos cikmasi bir tur hastalik mi yoksa bahce sahibi bazi seyleri tam olarak yerine getirmemis olabilirimi ,cevizlerin iclerinin dolabilmesi ve verimli duruma gelmesi icin ne yapilmalidir.
Yardimci olursaniz sevinirim
Gecenlerde gelibolu'da bir ceviz bahcesi gezdim ,agaclar 11 yasinda hersey normal gorunuyordu ama bahce sahibi uzulerek "cevizler meyve veriyor ama ici devamli bos cikiyor" dedi .
benim de sizlere sorum bu yonde "acaba cevizlerin iclerinin bos cikmasi bir tur hastalik mi yoksa bahce sahibi bazi seyleri tam olarak yerine getirmemis olabilirimi ,cevizlerin iclerinin dolabilmesi ve verimli duruma gelmesi icin ne yapilmalidir.
Yardimci olursaniz sevinirim

mesela elma ağacında dölleyici olmasa içi boşmu olacak veya portakalı kasdedelim dölleyici olmazsa içinin yenen kısmı olmazmı sadece kabukmu olur ve fındık gibi ağaçlar yani cevizin kabuğu olup içi olmuyosa dölleyici ile alakalı bi sorun olması bence saçma sadece dölleyici olmazsa zaten cevizin meyvesi hiç olmaz gibi sanki karışık bi konu tabiatcı abi olsa bilirdi belki selahaddin abide bilirdir
)
Comment