fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CHANDLER VE PEDRO FİDAN ÜRETİMİ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: CHANDLER VE PEDRO FİDAN ÜRETİMİ

Pedro'yu tavsiye etmem.Kime sorduysam taze ceviz olarak hemen tüketilmesini tavsiye ediyorlar.Chandler'e gelince karasal iklim bölgelerinde meyvelerde dökülmeler oluyor.Nem istiyor.Fernor,Fernette,kaman1,Kaman5 tavsiye ederim.Kolay gelsin,başarılar dileğimle..

Comment

hocam çok güzel özetlemiş olayı.Bende ceviz fidanı üreticisi olarak size fernor ve fernetteyi öneririm.Cevizle ilgili bilgi ve ceviz fidanı siparişi için 0539 432 34 85 nolu telden bana ulaşabilirsiniz.kolay gelsin

Comment

mayıs ayında tüplü olarak chadler fernor fernette pedro cinsi ceviz fidanı siparişleri alınmaktadır

Comment

sayın tabiatçı fernor un verimini gördünüzmü ayrıca kaman1 ve kaman5 in verimini merak ediyorum

Comment

meraba
            size bişey soracaktım mümkünse benim evimin bahçesine chandler ve pedro ağaçı ektim izmir bucaya sitelerde ve sorduğum bazı kişiler chanler tozlayıcısı frangueta olduğunu söylüyor bazı kişilerde pedronunda tozlayabileceğini söylüyor bide pedro kendi kendisinide tozluyor sanırım pedro içinde bazı sitelerde tozlayıcısı frangueta yazıyor

benim sizden öğrenmek istediğim bu bahçeye yanyana ektiğim
            - 2 ağaç pedro ve chandler bu şekilde tam verim alınabilirmi
            - tam verim alamazsam yerim başka olmadığından bu 2 ağaç büyükdükten sonra büyük saksıya franguete ağacı alıp eksem yanlarına koysam olurmu nedersiniz şimdiden teşekkürler.

Comment

Sevgili turbon, pedro chandleri dölleyebilir başka dölleyiciye ihtiyacınız yok. Güle güle yetiştirin. Yalnız pedro budamayı çok sever bolca budattırınki sürgün versin meyve gözlü bir yaşında sürgünler elde edin.

Comment

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sevgili turbon, pedro chandleri dölleyebilir başka dölleyiciye ihtiyacınız yok. Güle güle yetiştirin. Yalnız pedro budamayı çok sever bolca budattırınki sürgün versin meyve gözlü bir yaşında sürgünler elde edin.
                teşekkürler

Comment

Selam arkadaşlar; Cevizde Erkek çiçekleri yani polen keseciklerini toplasak uygun şartlarda (canlılığını yitirmeyecek şekilde) muhafaza edip sonra bunları dişi çiçekleri tozlaşmaya uygun hale gelen ağaçlarımızın üzerine saçsak tozlaşma verimini arttırabiliriz.(Tabi bu teorik pratikte denemek lazım). Benim cevizler deha 1 yaşında olduğu için bunları denemem mümkün değil ama bunun bir çözüm olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan varsa aktarırsa sevinirim.

Comment

Bahçesini çeşit değiştirmek isteyen arkadaşlara nisan ayında yardımcı olabilirim.
                    HİZMETLERİMİZAH
                    Ceviz Fidanı Satışı
                    Badem Fidanı Satışı
                    Aşılama(Çesit Değiştirme)
                    Budama
                    Danışmanlık

Comment

Bahçesini çeşit değiştirmek isteyen arkadaşlara nisan ayında yardımcı olabilirim.
                      HİZMETLERİMİZAH
                      Ceviz Fidanı Satışı
                      Badem Fidanı Satışı
                      Aşılama(Çesit Değiştirme)
                      Budama
                      Danışmanlık
                      0531 746 4771

Comment

Working...
                      X