Bu konuda yorum yazarak, belki bilmediğimiz veya düşünemediğimiz konunun bazı yönlerini yazmanız okuyuculara faydalı olabilir. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu: Bodur Elma Bahçelerinde Terbiye Sistemleri
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bodur Elma Bahçelerinde Terbiye Sistemleri
Collapse
X
-
Cevap: Bodur Elma Bahçelerinde Terbiye Sistemleri
merhabalar,
son zamanlarda Söke'de çiftcilerin bodur elmaya yönelmeleri gibi bir durum var.Sizce Söke ovası bodur elma yetiştiriciliği açısından uygun bir yöremidir?Ne kadar verimi vardır ve Söke'de bu oran değişir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Comment
-
selam arkadasim,
benim de bodur elma bahcem bar cam direklerini nerden tehmin edebilirim bilgin varmi.
sizin kaldiginiz sehir neresi eger yakinsaniz bu isi beraber yapsak ucret neyse anlasiriz.Ben konya yunak ilcesinde oturuyorum.
selamlar ibrahim
Comment
-
Emprenye edilmiş çam direkleri 5. yılında da kullanıyoruz bir sorun şimdilik yok...
::.. BİLGEÇINAR ..:: emprenye, ahşap, ağaç, pergole, rabıta, lambri, çıta, karkas, kazık, bağ-çit direkleri, yalı baskı, siding, direk, bahçe mobilya, kereste, emprenyeli kereste dan almıştık, yeni bükme sacdan yapılan sistemler daha dayanıklı olabilir...
Burada da detayları görebilirsiniz; http://kumpnar.blogspot.com/2011/08/...iye-gergi.html
Comment
-
Benim Çorum ili Konaklı beldesinde 8500 m2 alana♣ M9 bodur elma diktim.İlk bu yıl meyve almadım.
2012/İlkbaharında telli terbiye ve file sistemi yaptırmak istiyorum.Ölçüler yaklaşık şöyle (160M 9 sıra )
(100 mt.7 sıra uzunluğunda ) tek sıra halinde olup,sıralar arası 3,5m.dir.Telli terbiye ve file sistemi için ne kadar maliyeti olur.Bilgi verirseniz çok memnun olurum.Ayrıca kış mevsimi girdiği için fidanları
korumak ve yaz mevsimine hazırlık için neler yapmam lazım.Bilgilendirir misiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder,çalışmalarınızda başarılar diler,saygılar sunarım.Servet GÜNDOĞDU
Comment
-
Değerli Bahçesel Froum üyeleri,
1994'ten bu yana sulama ve altyapı boru satışı konusunda hizmet veren firmamız Pimpa, hizmet alanına Telli terbiye ve Doludan Koruma Sistemlerini eklemiştir.
Uzman mühendis ekibimiz ile bahçelerinize Türk ve Avrupa standartlarına uygun malzemeler kullanarak sağlam ve güvenilir sistemler inşa ediyoruz.
Detaylı bilgi için www.pimpa.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımlızla.
Comment

Comment