fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bodur Elma Bahçelerinde Terbiye Sistemleri

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bodur Elma Bahçelerinde Terbiye Sistemleri

Bu konuda yorum yazarak, belki bilmediğimiz veya düşünemediğimiz konunun bazı yönlerini yazmanız okuyuculara faydalı olabilir. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu: Bodur Elma Bahçelerinde Terbiye Sistemleri

Cevap: Bodur Elma Bahçelerinde Terbiye Sistemleri

telli terbiye sistemi ve yüksek file sistemi yapılır tel 05439770939

Comment

merhabalar,
      son zamanlarda Söke'de çiftcilerin bodur elmaya yönelmeleri gibi bir durum var.Sizce Söke ovası bodur elma yetiştiriciliği açısından uygun bir yöremidir?Ne kadar verimi vardır ve Söke'de bu oran değişir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Comment

Cevap:Telli terbiye sitemi ve yüksek file sistemi yapılır. Tel. 05336344173

:Telli terbiye sitemi ve yüksek file sistemi yapılır. Tel. 05336344173

Comment

Bu yıl elmaların terbiye sistemi için emprenyeli çam ağaçları kullandık.

Hem daha ekonomik hemde çalışması ( matkapla delme vs.) daha kolay.

Tavsiye ederim

Comment

direkteki tel aralıkları kaç cm. olmalı

Comment

Biz 50 cm ara ile (ilk telde yerden 50 cm yukarda ) yaptık.

Comment

İlginize teşekür eder.sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim.selamlar.

Comment

telli terbiye ve yüksek file sistemi yapılır tel05378762425

Comment

selam arkadasim,

benim de bodur elma bahcem bar cam direklerini nerden tehmin edebilirim bilgin varmi.
                    sizin kaldiginiz sehir neresi eger yakinsaniz bu isi beraber yapsak ucret neyse anlasiriz.Ben konya yunak ilcesinde oturuyorum.

selamlar ibrahim

Comment

Emprenye edilmiş çam direkleri 5. yılında da kullanıyoruz bir sorun şimdilik yok...

::.. BİLGEÇINAR ..:: emprenye, ahşap, ağaç, pergole, rabıta, lambri, çıta, karkas, kazık, bağ-çit direkleri, yalı baskı, siding, direk, bahçe mobilya, kereste, emprenyeli kereste dan almıştık, yeni bükme sacdan yapılan sistemler daha dayanıklı olabilir...

Burada da detayları görebilirsiniz; http://kumpnar.blogspot.com/2011/08/...iye-gergi.html

Comment

oldu sagolun,bildiginiz bu isi bilen birileri varmi gosterecek beraber yapabilecegim biri yovmiye karsiligi.

selamlar ibrahim

Comment

Benim Çorum ili Konaklı beldesinde 8500 m2 alana♣ M9 bodur elma diktim.İlk bu yıl meyve almadım.
                          2012/İlkbaharında telli terbiye ve file sistemi yaptırmak istiyorum.Ölçüler yaklaşık şöyle (160M 9 sıra )
                          (100 mt.7 sıra uzunluğunda ) tek sıra halinde olup,sıralar arası 3,5m.dir.Telli terbiye ve file sistemi için ne kadar maliyeti olur.Bilgi verirseniz çok memnun olurum.Ayrıca kış mevsimi girdiği için fidanları
                          korumak ve yaz mevsimine hazırlık için neler yapmam lazım.Bilgilendirir misiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder,çalışmalarınızda başarılar diler,saygılar sunarım.Servet GÜNDOĞDU

Comment

selaminaleyküm arkadaşlar anjelika erik agacı olan varmı aşı yapmak için kalem çubukları gönderecek arkadaşlar varmı

Comment

Değerli Bahçesel Froum üyeleri,

1994'ten bu yana sulama ve altyapı boru satışı konusunda hizmet veren firmamız Pimpa, hizmet alanına Telli terbiye ve Doludan Koruma Sistemlerini eklemiştir.
                              Uzman mühendis ekibimiz ile bahçelerinize Türk ve Avrupa standartlarına uygun malzemeler kullanarak sağlam ve güvenilir sistemler inşa ediyoruz.
                              Detaylı bilgi için www.pimpa.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımlızla.

Comment

Working...
                              X