Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forumda Bilgi paylaþýmý, topraksýz tarým serasý yaptýracaðým !

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Forumda Bilgi paylaþýmý, topraksýz tarým serasý yaptýracaðým !

Bir süredir izliyorum, forumda bazý konularda bilgi paylaþýmý yerine, "daha fazla bilgi için arayýn" gibi yazýlar görüyorum.
    Yahu arkadaþlar buraya yazan, bilgi almak,araþtýrmak, tecrübelerden faydalanmak, kýsaca bilgi paylaþmak için yazan arkadaþlara bu tür cevplar gelmesi hiç hoþ deðil. Eðer daha fazla bilginiz varsa lütfen burada paylaþýn ve lütfen "daha fazla bilgi için arayýn" gibi yazýlar yazmayýn, varsa daha fazla bilgi burada paylaþýnýz.

Ankara'da sera yapmak isteyen arkadaþa gelen cevaplara bir bakarmýsýnýz...!!!

Bende Trabzon'da, havaalanýna 3 Km mesafede 10 dönüm topraksýz tarým serasý yaptýracaðým. Buraya yardým için yazacaktým fakat bu yazýlanlarý görünce vazgeçtim. Gerçekten ilgilenen, topraksýz tarým ve seracýlýk konusunda tecrübeli olanlar, yapabileceklerini, fiyatlandýrmayý (ayrýntýlý olarak) ve referanslarýný bana mesaj atarak veya e-posta göndererek bildirsin ki forum sayfalarýný reklamlarla iþgal etmeyelim.
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: Forumda Bilgi paylaþýmý, topraksýz tarým serasý yaptýracaðým !

Sayýn garlangufa, haklýsýnýz. Ancak bazý durumlarýda göz önünde bulundurmalýsýnýz þöyle ki;

1-Bazen danýþmanlarýmýz dýþýndaki o iþi yapan kiþiler bu iþi fýrsat olarak görüp, iþ yoðunluðumuz nedeniyle foruma uðrayamadýðýmýz zamanlarda bizlerin yerine güya yardýmcý oluyorum babýnda benzer yaklaþýmlarda bulunuyorlar,

2-Bazen bizlerde mesleki sýr olabilecek ya da olur ya açýktan söyleyemeyeceðimiz bilgiler için ya da birileri için sýr niteliðindeki bilgiler için benzer durumlara girmek zoruna kalabiliyoruz

3-Ýþ yoðunluðumuzdan foruma uðrayamadýðýmýz ya da sýnýrlý sürede geniþ açýklama gereken konularda benzer duruma müracaat edebiliyoruz

4-Bazen sponsorumuza kiþiyi çok arama zahmetinden kurtarmak için yönlendirme yapabiliyoruz mesela Aldesem.com Tarýmda e-Ticaret Merkezi

takdir edersiniz ki bazen bu durumlar bizim için kontrol edilmesi zor zamanlara denk gelmekte bazende kendi baþvurduðumuz yöntemler olabiliyor, genelde reklama ya da kendisine çalýþan ya da kendisine yönlendiren forum üyelerine geçit vermiyoruz ancak bir þekilde bu durumlarý yaþýyoruz ama sizinde dediðiniz gibi bizlerde mecburiyetler dýþýnda uygun görmüyoruz elimizden geldiðince, farkettikçe yöneticiler olarak birbirimizi uyarýyor üyelerede izin vermemeye çalýþýyoruz.

Comment

Cevabýnýz için teþekkürler,
      Forum ortamýnýn daha doyurucu olmasý, üyelerin daha doðru ve samimi olabilmeleri için....

Bilgi paylaþtýkca çoðalýr...

Comment

Sn GARLANGUFA:Site adminleride dahil olmak üzere,sitedeki üyelerin hepsinin iþi gücü var.Boþ zamanlarýnda siteye girerek insanýmýza faydalý olmaya çalýþýyorlar.Bundan da maddi bir kazanýmlarý yok.Kimisi bilinçli olarak,kimiside elinden geldiðince,kimiside araþtýrarak faydalý olmaya çalýþýyor.Forma giren pek çok kiþi artýk alýþkanlýkmý diyelim,huymu diyelim,nedense bilgiye hemen ulaþalým istiyor ve bir teþekkür bile etmeden formu terk ediyor.Ýncelendiði zaman görülecektirki bir konuyla iglili ayný bilgiler formda defalarca yazýlmýþ,çizilmiþ.Zahmet edipde arama butonundan arama yerine tekrar,tekrar sorarak bilgiye ulaþmak istiyor.Haliyle site yöneticileri ve danýþmanlarýda insan.Size bir kaç gün öncesinden misal vereyim.Aþý ile ilgili bu formda soru soruldu ve defalarca ayný soruyu,ayný cevabý verdim.Diðer yandan sitedeki cevap yetmezmiþ gibi birde telefonla arandým.Ayný cevabý beyefendinin þahsýna izah etdim.Bizim cevabýmýzýn afaki olduðunu,bölgesel þartlarýn etkilerini izah etdim ve mutlaka bilen birisinin görerek yapmasýný ifade etdim.bana verilen cevap aynen þu:"Napcan kardeþim aðaç benim,mal benim.Kurursa kurusun".Bunun yanýnda bazý firmalar yada þahýslar kendi ürünlerinin reklamýný yapmak amacýyla sitenin forumsel yada uzmansel bölümünü iþgal etmekte.Bütün bu þartlar altýnda yinede site yöneticileri ve iyi niyetli üyeler olabildiðince bilgi paylaþýmý için yardýmcý olmaya çalýþmakta.Emeði geçenlere teþekkürler.Selam,saðlýk ve afiyet dileklerimle...

Comment

Merhaba,
          iyi niyetle yazmýþ olabilirsiniz fakat sera kurmak ve fiyat almak için çok detaylý bilgilere ihtiyç olup ayrýca duruma göre alternatif projeler sunma babýnda özel olarak görüþülmesi lazýmdýr . Saygýlarýmla ayrýca ben trabzon ktu mezunu olarakda size selamlarýmý yolluyorum hayatýn en güzel günlerini geçirdiðim þehre...

Biz METAS TARIM olarak sera çelik konstriksýyon imalatý yapmakda ve ayrýca anahtar teslim profesyenel sera projeleri tedarikcisiyiz.

[email protected] tel:02327823507 www.metastarim.com.tr

kerem taþcý

Comment

Working...
          X