fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forumda Bilgi paylaşımı, topraksız tarım serası yaptıracağım !

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Forumda Bilgi paylaşımı, topraksız tarım serası yaptıracağım !

Bir süredir izliyorum, forumda bazı konularda bilgi paylaşımı yerine, "daha fazla bilgi için arayın" gibi yazılar görüyorum.
    Yahu arkadaşlar buraya yazan, bilgi almak,araştırmak, tecrübelerden faydalanmak, kısaca bilgi paylaşmak için yazan arkadaşlara bu tür cevplar gelmesi hiç hoş değil. Eğer daha fazla bilginiz varsa lütfen burada paylaşın ve lütfen "daha fazla bilgi için arayın" gibi yazılar yazmayın, varsa daha fazla bilgi burada paylaşınız.

Ankara'da sera yapmak isteyen arkadaşa gelen cevaplara bir bakarmısınız...!!!

Bende Trabzon'da, havaalanına 3 Km mesafede 10 dönüm topraksız tarım serası yaptıracağım. Buraya yardım için yazacaktım fakat bu yazılanları görünce vazgeçtim. Gerçekten ilgilenen, topraksız tarım ve seracılık konusunda tecrübeli olanlar, yapabileceklerini, fiyatlandırmayı (ayrıntılı olarak) ve referanslarını bana mesaj atarak veya e-posta göndererek bildirsin ki forum sayfalarını reklamlarla işgal etmeyelim.
  • Fidanligi.com

Cevap: Forumda Bilgi paylaşımı, topraksız tarım serası yaptıracağım !

Sayın garlangufa, haklısınız. Ancak bazı durumlarıda göz önünde bulundurmalısınız şöyle ki;

1-Bazen danışmanlarımız dışındaki o işi yapan kişiler bu işi fırsat olarak görüp, iş yoğunluğumuz nedeniyle foruma uğrayamadığımız zamanlarda bizlerin yerine güya yardımcı oluyorum babında benzer yaklaşımlarda bulunuyorlar,

2-Bazen bizlerde mesleki sır olabilecek ya da olur ya açıktan söyleyemeyeceğimiz bilgiler için ya da birileri için sır niteliğindeki bilgiler için benzer durumlara girmek zoruna kalabiliyoruz

3-İş yoğunluğumuzdan foruma uğrayamadığımız ya da sınırlı sürede geniş açıklama gereken konularda benzer duruma müracaat edebiliyoruz

4-Bazen sponsorumuza kişiyi çok arama zahmetinden kurtarmak için yönlendirme yapabiliyoruz mesela Aldesem.com Tarımda e-Ticaret Merkezi

takdir edersiniz ki bazen bu durumlar bizim için kontrol edilmesi zor zamanlara denk gelmekte bazende kendi başvurduğumuz yöntemler olabiliyor, genelde reklama ya da kendisine çalışan ya da kendisine yönlendiren forum üyelerine geçit vermiyoruz ancak bir şekilde bu durumları yaşıyoruz ama sizinde dediğiniz gibi bizlerde mecburiyetler dışında uygun görmüyoruz elimizden geldiğince, farkettikçe yöneticiler olarak birbirimizi uyarıyor üyelerede izin vermemeye çalışıyoruz.

Comment

Cevabınız için teşekkürler,
      Forum ortamının daha doyurucu olması, üyelerin daha doğru ve samimi olabilmeleri için....

Bilgi paylaştıkca çoğalır...

Comment

Sn GARLANGUFA:Site adminleride dahil olmak üzere,sitedeki üyelerin hepsinin işi gücü var.Boş zamanlarında siteye girerek insanımıza faydalı olmaya çalışıyorlar.Bundan da maddi bir kazanımları yok.Kimisi bilinçli olarak,kimiside elinden geldiğince,kimiside araştırarak faydalı olmaya çalışıyor.Forma giren pek çok kişi artık alışkanlıkmı diyelim,huymu diyelim,nedense bilgiye hemen ulaşalım istiyor ve bir teşekkür bile etmeden formu terk ediyor.İncelendiği zaman görülecektirki bir konuyla iglili aynı bilgiler formda defalarca yazılmış,çizilmiş.Zahmet edipde arama butonundan arama yerine tekrar,tekrar sorarak bilgiye ulaşmak istiyor.Haliyle site yöneticileri ve danışmanlarıda insan.Size bir kaç gün öncesinden misal vereyim.Aşı ile ilgili bu formda soru soruldu ve defalarca aynı soruyu,aynı cevabı verdim.Diğer yandan sitedeki cevap yetmezmiş gibi birde telefonla arandım.Aynı cevabı beyefendinin şahsına izah etdim.Bizim cevabımızın afaki olduğunu,bölgesel şartların etkilerini izah etdim ve mutlaka bilen birisinin görerek yapmasını ifade etdim.bana verilen cevap aynen şu:"Napcan kardeşim ağaç benim,mal benim.Kurursa kurusun".Bunun yanında bazı firmalar yada şahıslar kendi ürünlerinin reklamını yapmak amacıyla sitenin forumsel yada uzmansel bölümünü işgal etmekte.Bütün bu şartlar altında yinede site yöneticileri ve iyi niyetli üyeler olabildiğince bilgi paylaşımı için yardımcı olmaya çalışmakta.Emeği geçenlere teşekkürler.Selam,sağlık ve afiyet dileklerimle...

Comment

Merhaba,
          iyi niyetle yazmış olabilirsiniz fakat sera kurmak ve fiyat almak için çok detaylı bilgilere ihtiyç olup ayrıca duruma göre alternatif projeler sunma babında özel olarak görüşülmesi lazımdır . Saygılarımla ayrıca ben trabzon ktu mezunu olarakda size selamlarımı yolluyorum hayatın en güzel günlerini geçirdiğim şehre...

Biz METAS TARIM olarak sera çelik konstriksıyon imalatı yapmakda ve ayrıca anahtar teslim profesyenel sera projeleri tedarikcisiyiz.

[email protected] tel:02327823507 www.metastarim.com.tr

kerem taşcı

Comment

Working...
          X